Ännu en vecka har gått

Jaha, så var det fredag igen. Och jag har ingenting att göra. VA SKÖNT!!!
Ska träffa Fredrik om en stund, ska väl se på film och kanske pussas lite ;-)
Måste få skvallra lite (kommer bli retad av Fredrik för det här). Min bror verkar ha skaffat flickvän, vilket jag tycker är urgulligt, och imorn ska hon sova här! Ojojoj ;-) Nä, hon är en gullig och rolig tjej. Sådär lagom och trevlig och normal.
Färdigskvallrat.

I måndags sa jag att den 10e januari slutar jag på Röda Rutan. Jag kanske kommer in på Universitetet någonstans och då känns det bättre att jag säger det nu än i slutet av december. Jag har tröttnat, det är inte så roligt där längre, nya regler varje dag typ, och den här veckan får jag inte jobba kvällar, förutom söndag... Jag är i behov av lite ledighet, men OM jag hade bot själv och hade behövt pengarna hade jag ställt mig upp och sagt att detta är inte OK! Nu jobbar jag t.o.m. mindre än Anja och Juliana, men de bor ju inte hemma så de behöver pengarna. Kommer sakna dom två tjejerna, och Jamila, det är dom som gör att jag klarar av dagarna. De dagar de är nere är jag nere...

Min halvledigavecka har varit underbar. I tisdags åt jag och Fredrik hamburgare från BK och såg på Transformers och i onsdags var jag i kyrkan och träffade Alex o Micha och Aron o Christoph och några av mina gamla konfa"ungar".  
 
I "julklapp" av Hanna i USA önskar jag mig en Starbuckstermokopp, men eftersom hon inte är superrik så ska jag istället be henne att skicka en, om det går att ordna??? GulleHanna kan säkert ordna det =)

Imorn ska jag få träffa Martina! Ska hälsa på henne på Lush på Götgatan, har inte setts sen Utrota Hungern-mässan i typ februari eller nåt så ska bli jättekul! Tokigare tjej får ni leta efter!  Sen på kvällen är det middag hemma hos Fredrik och sen får vi se, är bjudna på nån födelsedagsfest eller hur det nu var...


Lyssna på en av mina absoluta favoritlåtar! Ingen bra version men ändå ;-)

Tack Pillan


Tack Pillan!

För alla som inte kan läsa hennes trevliga blogg så lägger jag upp samma låt som hon gjorde på sin, den var ju helt underbar! Ungefär samma sorts musik som jag lyssnar på på väg till och från jobbet, lite likt Lifehouse och Jimmy Eat World. Och för att inte nämna Fall Out Boy, eller Avril Lavignes When you're gone.
Varsågoda å lyssna.

Idag var en bra dag och efter jobbet fick jag smaka en ny Xider och sen fick jag testa öl för att lära mig. Jag lärde mig:
- Hobgoblin är inte gott
- HB är gott, men inte min sorts öl
- Bit Burger är god!!! (Passar till fisk)
- Spendrups är skitöl (visste jag iofs innan också)
- Veteöl är inte gott, för sött för min smak

Nästa vecka gäller:
- Krusovic
- New Sweden
- Starobrno
- New Castle (har jag ju druckit innan men visst)
Och sen har vi alla flasköl! Så det lär bli en hel del testande framöver.

Nu ska jag läsa om Marxismen, imorn är det muntliga provet och efter det kommer mitt liv vara 1000 ggr bättre!!! Ska till Fredrik efter och fira lite tror jag, köpa med mig frukost å så. Åker ju till Umeå imornkväll - och jag köpte presenter idag =D

Aja, önska mig lycka till

Igår sa en man prosit till mig när jag nös på tunnelbanan, sånt gör mig lite glad, att man kan säga prosit til en främmande människa, sånt händer inte ofta.

image162
Fick mina studentbilder på papper igår, nu ska jag fixa mitt album

EM!

Okej, jag är inte så fotbollsintresserad, och pratade mest under slutet av kvällens match, men en sak är säker: jag hade varit väldigt besviken om vi inte hade tagit oss till EM - mot Lettland lixom...


Det finns snälla människor på mitt jobb trots allt. Idag slapp jag stressa tillbaka från spanskakursen till jobbet, en god själ tyckte att jag kunde få vara ledig ikväll. Jag fick välja (en annan tyckte att så är schemat, då ska jag jobba då) men jag behöver inte pengarna sådär förfärligt mycket, bor ju fortfarande hemma, och en ledig och lugn kväll med religionsboken i knät var kanske precis vad jag behövde. Fattades bara att Fredrik var här så skulle kvällen vara komplett! (Men fick ju sova med honom igår så...=) )

På fredag bär det av till Umeå för att fira Idas 6-årsdag =) ska bli riktigt trevligt, träffa syrran, systerdöttrarna, mattias och alla hundar - och säkert massa släkt från syrrans sida. Alltid lika trevligt.

Dålig tajming har jag dock i mitt liv, för varje gång jag åker bort lyckas jag tajma det med Fredriks lediga helger (förutom den förra lediga helgen som bara var vår! iaf lördagen)
Men vi klarar det, vi klarar det mesta =)

Igår fick jag vara med och uppvakta ett par som firade sin 1-års brölopsdag =) De hade bokat bord hos oss och jag var den som fick ta hand om dom. Ett ungt par med en liten söt son som såg så förälskade ut. Jag blir så glad när jag tänker på sånt, så vill jag också ha det en dag. De hade blommor och killen hade varit där innan och fixat med tårta och att de skulle få lite mousserande. Vi fixade med tomtebloss och grejer och så gick vi ut, jag och en annan, till dom, och tjejen lev så glad och jag fick typ ta 500 bilder. Jag vill oxå!

Spanskakursen är över, nu blir mina onsdagar lite lättare och på fredag har jag mitt muntliga prov, så nästa vecka kommer ni få se en mycket lättare Cecilia!
Snart är det lön, och då kanske det blir en liten tatoo, vem vet...

En lugn kväll

Igår var det 6 månader sen jag och Fredrik bestämde oss "vi kan ju i alla fall försöka" och det verkar ju funka =) Visst, att fira sånt kanske är lite fånigt, men med tanke på hur lång tid det ens tog för oss att bli tillsammans kan man väl få fira lite.
Älskar dig
image140



Jag stannade kvar på jobbet i ca 30 minuter, helt slut, vi var bara två som tog beställningar på lunchen och det var fullt med folk. Fast mitt under allt och skriker mr. pucko  på mig (igen) över hela salen. Jag samlar mig, ber honom att komma fram till mig en liten stund, sen säger jag
:"om du skriker sådär på mig igen kommer jag inte svara"
mr. Pucko:"men du ska inte svara, det är bara för att gästerna ska se att du kommer dit"
jag:"men gör det bara inte, gästerna tycker det är otrevligt, jag tycker det ä'r otrevligt, så gör det inte bara."
mr. Pucko:"okej då"
Sen gick han och jag fick en sån bra känsla inom mig, sa till tjejerna som tyckte jag hade gjort rätt. Stolt! Är så trött på att man får ta sån skit, så jag stod på mig och sa emot. Synd att en av tjejerna inte gjorde det samme när sammae man sa till en av gästerna (som pekat på honom och bett honom komma till honom) att det är fult att peka. Höll på att garva ihjäl mig när han sa detta, han pekar ju på allt och alla!!! Nä, det finns ju gränser, eller???

Men nog om mitt jobb, det är ju inte mycket att ropa hej för där, ska nog försöka röra mig därifrån.  Vill egentligen inte svika tjejerna men jag kan inte ha det som jag har det, stämningen är i botten, alla är typ sura 24/7...Det enda vi kan prata om är den dåliga stämningen...



Men igår iaf så stannade jag kvar och fick en god juicedrink av Soran, för att jag skulle orka hela kvällen.
Dock blev inte kvällen riktigt som väntat.. Och med alla hormoner i kroppen blev man ju lite besviken. Åkte från jobbet ca 16.15 och var hemma typ halv fem. Kollade upp tågen till Skåne, för dyrt tyvärr, kollade upp flygen, de var okej. Ska se hur det blir men jag vill fira nyår i Skåne med Fredrik!!! Kosta vad det kosta vill. (eller?)
Sen ringde jag Adéle och pratade lite med henne innan vi båda bestämde oss för att duscha, skulle ju träffa våra män båda två.
Så jag var klar lite efter sex, fortfarande inte hört från Fredrik om hur vi skulle göra, Gustav va ju där...
Bestämde iaf sen över msn att jag åt hemma, men först skulle jag ner och skaffa biljetter till Stardust som vi skulle se senare, 21.10. Gick förbi och köpte godis på vägen och sen åkte jag hem med biljetterna tryggt instoppade i plånboken i väskan. Har längtat efter att få se den här filmen och till slut fått Fredrik att gå med.
Åt en god middag med far och bror och sen åkte jag och mötte en trött Fredrik vid Odenplan, tog nästa tåg til Hötorget.
Filmen var så bra! Ni som har sett "Willow" och tyckte om den ska definitivt se den här! Helt underbar med en fjollig Robert de Niro, lite häxor, lite prinsar och så självklart en prinsessa! Kan inte bli bättre. Fredrik sa också att den var bra, bättre än han trott, "det var en sån där film man mår bra av". Vi tog en sväng förbi Fredrik för att hämta hans saker och sen åkte vi hem och såg på lite dålig tv, men jag somnade ganska snart. Vaknade imorse när han skulle åka och var tvungen att säga hejdå snabbt, han var tvungen att åka hem igen innan han åkte till jobbet =(
image158

Idag har jag bara tagit det lugnt, vaknade halv ett av att pappa kom in och påminde mig om att vi måste åka och hämta min kappa på kemtvätten. Pallrade mig upp och åt lite frukost och sen åkte vi. Det ska inte vara lera på träd, så är det bara! Förra fredagen på KTH slutade i att jag var tvungen att luta mig mot ett träd med ena armen, och där var det lera... Dumt...
Sen pluggade jag lite och så dök min Hanna upp på besök vid sex-tiden, det blev en enkel middag med makaroner och tomatsås med morötter, oliver och lök, med tillhörande majs och champinjoner, men det är lyx för oss! Såg på the Notebook för typ 8:e gången och sen åkte hon hem till sig.
 

Fick just sms från Lisa som ber mig komma till Starbar...jag har match kl 9 i Haninge imorn, måste åka härifrån kl 07.06, tror jag får passa på den...


Mattias åkte ur Idol igår! Shit, nu kommer Markus på jobbet svära i luckan på måndag, detta var inte rätt! Håller med Daniel i juryn, Andreas var sämst, Mattias skulle fått stanna!
image156

Jag antog utmaningen:

Jag blev utmanad av: Pillan

1. Skriv dina 5 favoritlåtar just nu

2. Länka till den du blev utmanad av

3. Utmana 5 andra bloggskrivare
 

  •   Everything - Lifehouse   
  •   Apologize - Timbaland f. One republic          
  • When you're gone - Avril Lavigne     
  • Ingenting - Kent
  • 23 - Jimmy Eat World

  • Jag utmanar de som vill, alla får vara med!


    Prov

    Sådär! Nu var prov 1/2 avklarat! Den skriftliga delen skrevs idag, jag satt i 2 timmar o 45 minuter och efter att ha tänkt på två frågor i cirkus 30 min utan att ha kommit på nåt "gav jag upp".  Shit, nu måste jag åka! Har flöjt...kan inte hålla på såhär, springer fram o tillbaka mellan saker hela tiden!
    Aja, tänkte uppdatera men får göra det efter flöjten lr nåt.