Imorn imorn imorn!

Imorn kommer Adéle och BJ!!! Lyckan är total!
Saknar henne massa och jag vet att hon behöver en kram i tider som dessa, och hon ska få så många som det bara går!

Men iaf Lördag 31/3 2007:
1.
Högskoleprovet på Kungsholm Gymnasium
2. Träffa Adéle och BJ
3. Festa med Adéle och BJ!

Vilket toppen dag! Sen får vi slänga oss in i mitt rum och sova lite innan de ska vidare mot fjällen på söndag..

FIck tag på Hanna igår och hon har tydligen varit i Åre hela veckan UTAN att säga detta till mej! =( Så har hon på köpet tappat bort mobilen så hade ju inte fått tag på henne iaf...
Ska se till och träffa henne nästa vecka också!

En mysig natt, precis vad jag behövde =)

OCH, det har stått en Hummer utanför Grabbarnas i två dagar nu!


Min töntiga helg

Vaknade vid halv elva och åt tre mumsiga mackor till frukost, sen ringde Johanna. Vi bestämde att jag skulle hoppa på tunnelbanan på Fridhemsplan vid 12.30 för att fortsätta resan mot Jordbro tillsammans.
Resan tog..få se.. (12.30 Fridhemsplan till 13.20 i Jordbro) ja, typ en timme. Vi ledde vår match mot Haninge med fyra mål till 8 minuter in på andra halvlek då Ely gör illa säg och skriker en del fula saker som .. ja.. ni vet man får inte skrika fula saker på plan, då blir domarna sura.
Det röda kortet var ett faktum och det var då nedgången började, det var som att alla tappade kraften i att skjuta och springa. Men vi kämpade in i det sista och förlorade dock med en boll. Svor hela vägen hem ungefär, hade varit år första vinst på länge och hade varit så kul för Linus och Christian som coachar oss.

Sen kom jag iaf hem, och de andra hade åkt till Värmdö på middag hos Inkan. Om jag hade bestämt mej för att åka dit hade d tagit drygt 1½ timme och pappa tyckte inte att jag skulle behöva krångla så mycket. Så jag tog ett bad och ringde Hanna för att bestämma om kvällen, det var ju tentapub på KTH som jag gärna ville gå på. Det jobbiga var då att min förmögenhet låg på 100 riksdaler och inträdet var på lika mycket.
Men Hanna ville verkligen ha mig med så jag skulle få i present: inträde + garderob! Haha! HAde ju inte fått min present än så...
Så jag bestämde mig för att hänga på och började ladda med en vegetarisk sallad MED skinka, min specialare som jag alltid äter på pizzerian mitt emot oss.

Såg på Bond-filmen "Älskade spion" medan jag åt och satte sedan upp papiljotter typ 19.30, då skulle de hinna bli något... Satte mig för att måla naglarna medan jag förfestade lite på egen hand: bacardi och äcklig apelsinläsk...
Pratade lite med Lina och fick tillslut ringa henne när vårat tanegntbord dog =( Hon upplyste mig om att Dirty Dancing 2 strax skulle börja, kl 21, och det ville jag inte missa!
Satte mig med min drink och mina papiljotter och såg på den till typ halv då jag tog ut papiljotterna (resultatet blev superfint!)  och började sökandet efter vad jag skulle ha på mej, jobbigt när man är ensam hemma utan mamma som hjälp.
Blev Tiger-linne och Tiger-jeans, hade inte använt linnet på jättelänge men nu kändes det bra igen =)
Sminkade mig och precis när jag var klar ringde Hanna och sa att de var på väg. Jag rusade runt för att fixa det sista och sen sprang jag ut till bussen, för att se den åka iväg.. Under väntetiden fick jag hämta pengar och prata med bror min i telefon.

Kom tillslut fram till KTH där Hanna mötte mig för att busa lite, jag fick låna hennes studentkort så fick jag komma in gratis ;-) dom hade redan gått in så... BUSIGT!!! (men det är väl ingen som förlorar på sånt)

Dansade oh drack cider och Stella-öl och var allmänt glad =)
F var där med sina polare så han och Hanna fick en ny start, så kunde vi glömma kvällen efter Göta Källare. Fick sällskap hem, taxi från KTH till Odenplan, eftersom han hittade 300 kr i garderoben =P
Lite food från falafelkungen och lite mys innan jag slocknade.

Vaknade runt halv elva på söndagen och låg och funderade på att gå på toa, och efter att ha fått göra d så vaknade även F. Spelade House of the Dead, men båda dog på andra bossen så vi satte i Apocalypto (efter att han lurade på mig en skräckis, som jag tvingade honom att stänga av, först) men vid 14 så var jag tvungen att dra så hann inte se klart hela. Har dock fått låna den nu, fick den igår kväll när han var här, och ska se klart den sen =)

Klockan 14 skulle jag nämligen på utställning hos pappas kompis och hade typ lovat hans dotter att komma dit, och det är ju alltid kul att träffa dom! Ska träffa henne och Linda på freda på filmkväll! =)
Sen vandrade vi omkring runt Östermalmstorg och jag hittade ett par superfina loafers för 759 men har jag några pengar: NEJ! Så de fick vänta =( Annars hade jag köpt dom, lätt!

Såg två Hummers vid Strandvägen medan vi väntade på bussen så jag och pappa var framme och fotade ;-)
Sen tog vi 69:an till Åhléns och gick på Hemköp för att ta samma buss hem..
F kom vid 20.20, mitt i Brothers and Sisters, som jag hade bett honom att komma innan! Men jag är nog inte rätt person att klaga över att han ska komma i tid =P
Såg på Bond vi två och åt godis och drack te i min säng, sen somnade jag vid tolv medan han såg på nån Metallica grej på MTV... vaknade till en timme senare när han typ precis stängde av, så fick en kram å så somnade vi =)

Nu är det måndag igen...

Detta var min helg, skönt att få skriva av sig lite =)

Plugga plugga plugga

Igår var en skön dag =)
Vaknade hos F, efter en mysig natt och sen vid ett gick jag hem och senspelade jag match (visst nämnde jag detta igår...)

Aja, sen skulle jag plugga på kvällen genom att se på the Notebook för typ sjätte gången, ska skriva om den inför min Svenska A prövning, har tagit mig en paus här framför datorn bara...

http://www.hyperleap.nl/bioscoop/library/show_image_bio1.php?ID=7134&max_w=160&max_h=1000

F ville så gärna ses, hann ju knappt se på fredagen så.. Men jag sa att jag skulle se på en superromantisk film och att han får leva med det.. Han ville hellre vara med mig så han antog "utmaningen" och kom till mig. Vi låg och mös i min säng och såg på filmen och jag antecknade vad som hände osv.
Sen somnade vi tillslut, efter att han slet sig från tvn å stängde av den.

Idag ska jag bara plugga och skriva saker inför imorn och kanske äta lite mums oxå, åt ostkaka för en stund sedan ;-)

Imorn börjar allvaret igen, men om jag har tur kommer Adéle hit och förgyller min dag! =)

Rättvik

Åkte i måndags och igår kom jag hem, helt utmattad!
La mig i badet en stund och vilade i min säng en stund till. Klockan halv sex kom jag på att jag kanske borde göra mig i ordning, skulle ju på middag med Hanna på KTH, med de stora barnen ;-)
En jättetrevlig tjejmiddag med snygga servitörer, som även tog av sig skjortorna när de skulle hämta desserttallrikarna, den du!

Sen, när de andra rörde sig mot Café Opera, gick jag till F, orkade inte följa med, jag var som sagt helt slut! Så jag gick Odengtan ner och passerade 7Eleven och köpte en Ramlösa Granatäpple och en Dumle Snacks =) Sen trampade jag vidare i mina höga klackar.

KOM PÅ EN SAK!
Just det, skulle ju kanske nämna mitt läger!
Kom upp i onsdgas i sällskap av Micka (Mikaela), Harry (Henrietta), Cribba (Chrisoffer), Moralkakan Aron (Präst), Anna Präst, Anna, Maxime, Theo, Pintus, Jimmy och mina söta konfirmander: Anna, Max, Joanna, Helena, Mikael, Beatrice, Amanda och Victor.
En toppenvecka, fylld med snowboardåkning (jag i några timmar, Maxime som kan, Aron som är proffs, Micha som testade på) och skidåkning av de som kunde =)
På torsdagen åkte vi äldre längdskidor, och jag och Micha kom SIST! =) 11,5 kilometer åkte vi!
Sen igår åkte vi hem och vi gissade att det var Bingo Rimér som åkte vårt tåg ;) haha!

Aja, igår iaf.
Fortsatte från 7 eleven till F och hade en mysig natt och mysig morgon innan min match, som vi förlorade...

Nu ska jag snart slå mig ner i min säng och se på the Notebook och sen läsa min bok, som jag kommer somna av... Trodde att "Fröken Smillar känsla för snö" skulle vara bättre, men tyvärr, e ganska besviken.