Att blogga på Stadsbiblioteket del 7 - nu är det skickat!

Jag tryckte på "skicka" !!! Nu finns det ingen återvändo...
Nu ska jag hem och lämna min tunga väska och sen blir det lunch med mamma på 7 eleven =)

Att blogga på Stadsbiblioteket del 7, 2,25 timmar till inlämning

Har hittat min favoritlåt för tillfället:


Nu är min hemtenta hos mamma för rättning, har inget rättstavningsprogram på min dator (eller jo, men inte för svenska...)

Kom till bibblan idag vid halv nio,trodde de öppnade 8 men ICKE! De öppnar 9, vilket resulterade i att jag fick sätta mig på en bänk utanför med min kaffe, frukost, dator... Hann iaf läsa igenom min tenta, och så startar de iaf internet på bibblan kl 8 så mitt trådlösa fick tag på det utanför och kunde alltså lyssna på Spotify och min nya favvolåt med R.Kelly. Jag gissar att det är Obama som pratar i början vilket ger en extra touch på låten.

Om snart 1,5 timmar ska man senast maila in tentan så väntar bara på att få tillbaka den från mamma.
Har ordbajsat lite, så är uppe i 4,5 sidor, max är 5 - woho! Igår fastnade jag vid 3 sidor så detta är ju topp topp topppen!

Att blogga på Stadsbiblioteket del 6, eftermiddag

Har fått ihop de 4 sidor som är minimum, men ska nog klämma in lite till, man har ju 5 sidor på sig =)
Fredrik kom hit med kaffe (som är slut nu) och eftersom han läser till lärare har han läst massa genus och hjälpte mig lite =) Vilken underbar pojkvän jag har!
 2 år snart älskling!

Nu kommer jag snart behöva gå på toa igen...Börjar tröttna, men har bara behövt betala EN gång idag - jippi!

Missade kyrkgrejen idag, har suttit på bibblan i...från halv tio..snart tio timmar! Shit! Men men, måste man så måste man!





Hoppas Jonas har vattnat min blomma...

Att blogga på stadsbiblioteket del 6, 4 timmar efter förmiddagen

Japp, jag sitter fortfarande här, det har faktiskt bara gått 4 timmar.. men jag börjar tröttna. Har fått ihop drygt två sidor tät text, men minimikravet är 4 sidor och jag är inne på min tredje men det hjälper inte när det står still i huvudet...  Nån som har sett The Wrestler och läst genus som vill ge mig tips? =)

Att blogga på Stadsbiblioteket del 6, förmiddag

Det var ett tag sen men nu sitter jag här igen! Har en hemtenta som ska var inne imorn kl 12 så satte mig här tänkte jag. Åt frukost på favvofiket Noco och har inhandlat lite lunchig mat samt stooooor kaffe - det här ska nog gå. Kommer antagligen en uppföljning, eftermiddagsbloggning, när jag börjar tröttna.

Ska iaf skriva om The Wrestler ur ett genusperspektiv, vi får se hur det går.

Har ju varit i Norge sedan i torsdags och det kommer sen ikväll när bilderna är inne i datorn. Satt iaf hela fredagen i solen på en gräsplätt vid vattnet och pluggadde, ganska stolt faktiskt! Gillar Norge =)

En ledig tisdag

Japp idag har jag varit ledig, men som sagt när man är student är man ALDRIG ledig... var ledig typ hela dagen igår med, hade skola mellan 9-12... men såg the Wrestler som skolarbete och sen skulle jag till kyrkan. Fick tillbaka vad vi ska komplettera på Metod-kursen och man blir ju irriterad, det var tyyyyp fjantgrejer! De vi opponerade på var inte alls lika bra som oss och de klarade det!!! Jag och Anna var inte glada! Nu har jag fått komplettera Kriminalpolitiken, göra omtenta på Individ&struktur och nu komplettera Metoden, har inte mycket självförtroende kvar...

Har ätit lunch med mamma och spelat flöjt så nu ska jag läsa lite i Flesh and Blood och börja smått på min examination om The Wrestler.

Bror min var på konsert i söndags och såg på hans gamla klasskompis Melanie när de tävlade i
Emergenzafestivalen och köpte då deras demo.
Ni måste gå in på länken till deras band Tantrum To Blind, de är grymma. De som gillar Paramore eller 3Doors Down kommer gilla detta!


Bilden lånad från deras MySpace-sida:
http://www.myspace.com/tantrumtoblind


Ett bra betyg på en skiva är när man:
1. Sätter skivan på "repeat"
2. Lägger in skivan i sin iPod
3. Lägger in den i en spellista

/denna lista skapades av mig och min bror


Vad säger ni förresten om min installation, har jag en chans som konstnär?

Graningehelg

Igår hade vi ledarläger ute på Graninge, vilket var super supermysigt! Ville egentligen inte åka hem idag men man var ju tvungen, och var tvungen att skriva klart GXet till imorn...
Så det är vad jag sitter och gör nu. Men börjar tröttna nu...

Nån som har tips på bra musik?

På äventyr i förorterna!

Idag har jag varit duktig: gick upp när Fredrik gick till skolan - halv nio - såg på Nyheterna o sen gick jag ner och la i lite tvätt. När jag var uppe åt jag frukost och efter det tvättade jag fönstrena =) Nu kan man dra upp persiennerna utan att skämmas!  Nästa duktiga sak var att ringa och skälla på Comviq som ville ta betalt för nåt "Music Unlimited" som jag ALDRIG har använt - FY PÅ ER COMVIQ!!!
Hann t.o.m plugga lite och dricka kaffe innan jag promenerade till skolan för en intressant föreläsning om genus och våld - genus är intressantare än man tror!

Väl hemma, efter att ha promenerat igen - hann jag plugga lite till innan jag åkte på ett besök ute på röda linjen. På vägen tillbaka gick jag av i Aspudden för att kolla in 4H-gården jag var i när jag var liten =) Nostalgitripp here we go!
Letade dessutom stans äldsta tatuerarstudio och kikade in där. Pappas gamla kompis HAR jobbat där så ville ju kolla. Har ju en idé om en tatoo och vill kolla ställen. Än så länge har vi:
East Street (där jag har piercat och tatuerat mig), Swahili Bob (där jag piercade örat) och nu FlashFighters i Aspudden. Får se hur och var det blir, men Aspudden kändes bra, och så var det tjejer som var tatuerare! Me like! sen får vi ju se prisskillnaderna och så...

Nu sitter jag på Fridhemsplan och har skippat "bildfrågan" på Så ska det låta (men jag har 5 poäng än så länge haha!)
Imorn bär det av till paradiset Graninge på Ledarläger - sista steget för mina småledare! Mys mys!

Skolarbete o barnpassning

Idag har jag varit duktig: jag har både pluggat och passat barn - och snart ska jag åka hem och laga mat!
Skolarbete= börja titta på Million Dollar Baby och se om det är den jag ska göra filmanalys av, och passa barn=gå upp i parken och mysa =)

Men nä, nu är jag superhungrig!

Hejdå!


Påsklov

Trodde inte det skulle bli nåt men nu har "ledig" till tisdag! Ledigt=plugga till GX2 (svara på lite frågor) och försöka hinna läsa böckerna...

Har varit barnvakt åt trötta barn idag..fick stå utanför 7eleven i en kvart innan jag kunde gå vidare, för att stanna 20 meter ner på gatan och be om hjälp av mamman...smörade med en tablettask som låg hemma och sen var allt bra, fick lite kramar och så gick vi hem =) Dom är så gulliga egentligen.

Sitter hemma hos mamma å pappa, ska hem snart, men ville inte gå hem och vara själv efter denna dag. Var i kyrkan efter barnvaktningen och hjälpte Aron att städa efter de nya konfirmanderna. Verkar vara ett roligt gäng, det blir nog ett toppenläger i sommar!

Rättvik 08

Jag på rodel...
Blir det rodel i år igen tro?

En trevlig lördag

Som sagt, den här veckan kan bara bli bättre i jämförelse med de förra. Gårdagen inkluderas också i detta bättre! Började dagen med att vakna upp hos Fredrik alldeles för tidigt eftersom han skulle jobba - så jag släpade mig hem, köpte marmelad, frallor och bullar och åt frukost istället för att somna om. Alltså gick jag upp typ nio och var hemma en stund senare - och jag gick inte o la mig! Jag e ganska stolt faktiskt!
Åt frukost och såg på dålig tv, sen strosade jag ner på stan med en moccafrapino i handen i vårsolen för att köpa Annas inflyttningspresent. Sen var jag så duktig att jag läste ett helt, segt, kaiptel i vår engelska kurslitteratur! Försökte läsa ett ur den svenska men då höll jag på och somna... Så då såg jag på tv ett tag och åt godis, drack kaffe och åt äppelklyftor. Äppelklyftor äger! Haha!

Inflyttningsfesten var riktigt trevlig, jag och Linnea var välidigt yngst, de andra diskuterade kommande bröllop, möhippor och barn... Men träffade trevligt folk och hade väldigt trevligt! Sen när resten åkte hem drog jag, Joanna, hennes kille, Mari och Anna vidare till Limerick där Fredrik och Adde redan satt.
Det blev lyckad, jag och Anna hade en feminismdiskussion mitt i allt vilket var roligt, Anna kan en del mer eftersom hon har läst massa solciologi. Ser fram emot Socialpsykologi och att få lite mer inblick i sociologin, även om socialpsykologi är en egen gren.

Ska få bo själv från tisdag till måndag om två veckor!!!

Efter två veckors helvete kunde det ju bara bli bättre

De senaste två veckorna har varit ett rent helvete, mycket skola, en del andra saker osv. Så den här veckan kunde ju bara bli bättre än dom! Och det har varit bättre än bra. Igår var jag barnvakt och fick gå till parken och leka för att sen gå hem med två gulliga barn som var supersnälla hela tiden!
Sen efter det satte jag mig på pendeln till Huddinge för att hjälpa Sanna, och hon hade rätt, vilka skituppgifter! Det var INTE samhälle A frågor! Våra professorer har skrivit kapitlet i Lag&Rätt i hennes bok så jag fattade vad som stod men hade nog inte gjort det om jag inte pluggat ganska mycket lag&rätt samt kriminalpoilitik, brottslighet gällande individ o struktur och massa kriminologi! Nä, dålig stil Komvux!
Fick god korvstroganoff, kaffe, wienerbröd, cider och öl! Jag ska nog hjälpa dig lite oftare Sanna ;-)

Jag och Sanna på Sunday at Sea med Don

Idag är jag ledig och jag och Fredrik väcktes av att någon, antagligen som söker mamma lr pappa, ringde vid halv tio...men då hade vi tid att ligga kvar och kramas innan Fredrik skulle till skolan =) Vi har inte haft så mycket tid eftersom jag haft så mycket så nu måste vi ta igen! =) Firar två (!!!) år i maj och snackade med Sanna om våra kryssningsplaner - skulle vara toppen att komma iväg lite!
 
Älskar dig så mycket!

Har redan hunnit läsa ett kapitel i min bok - när man är inspirerad och inte stressad läser man fortare, tänker på vad som står och är intresserad! Ska ta det sista kapitet inför nästa veckas GX efter att jag har badat =)

Sen ska jag nog gå ut och köpa en ny väska som jag har spanat in....