Nu är det över

PUST! För 3 timmar sen la jag tenta 2 av 2 på lådan så nu kan jag andas ut! Hade ju varit skönt att få sova ut efter detta men nej nej - jag ska till Ume - MED KARIN! =D Hon är redan där hos sin sweetiepie och imorn åker jag. Ska testa på att åka kommunalt till Arlanda...får se om jag orkar eller om jag blir lat och tar flygbussen efter att ha kollat SL.

Denna vecka har inte varit nådig, den ena tentan skulle in igår och eftersom vi var på landet i helgen blev det inte JÄTTEMYCKET gjort... men skrev ganska mycket på den tentan men den som skulle in idag hade jag bara gjort tankekartor på - det var ju såååå mycket skönare att sitta i solen! Lyckades t.o.m. bränna halva ryggen, men det var det värt!

I onsdags åkte jag o Sanna på tjejkryssning, och sjuk som jag var vaknade jag halv sju med världens huvudvärk - baksmälla + förlylning = sant! Dessutom ringer Sannas alarm mitt i allt och hon vaknar inte när jag puffar på henne: SANNA!!!! Stäng av ditt alarm!!! för Sanna har nämligen en iPhone med lösenord och då kan man inte stänga av...

 


Kryssning är precis vad jag behöver

I måndags frågade min vän Sanna om inte hon o jag skulle dra på kryssning nästa onsdag - LÄTT!!! Ska bara ordna med barnvaktandet så är allt klart för kryssning! Det är precis vad jag behöver, har ara jobbat, pluggat, jobat o pluggat den senaste tiden och behöver gör nåt roligt! Och kryssning med Sanna är ett säkert kort!


Från höstens kryssning


"Du bara tränar o pluggar"

Ja så ser mitt liv ut i stort sett just nu. Men idag har jag konfirmander så ingen träning ikväll, men promenerade de 3,5km från skolan till hemmet. Och imorn blir det jobb till 20, så får se hur det blir med träning imorn.
Träningen är nog det enda just nu som håller mig vaken, annars hade jag nog inte orkat plugga så mycket, jag läser dessutom dubbelt just nu. Dessutom vill man ju träna när det ger resultat: sedan februari förra året har jag tappat ca 10 kg, varav 6 av dessa jobbade jag bort under hösten.

Idag har dock varit en tröttisdag, varken jag eller Michaela ville gå upp för att åka till skolan. Ändå tog jag mig upp och hann göra uppgiften till dagens lektion - i jämförelse med 75% av klassen... Undrar ibland vad folk vill ha ut av skolan, man bör ju plugga lite om man vill lyckas och om man inte läser eller gör uppgifterna går ju inte det... Idag slutade lektionen med att det var jag, en tjej och läraren som diskuterade och så ser ofta lektionerna ut. Saknar kriminologin där alla diskuterade - och vilt! Där var man tvungen att hänga med och säga nåt, och man kunde inte bara snacka skit.

Nä nu ska jag promenera iväg till kyrkan och Aron, "min präst", som väntar där.


Vi får se om årets konfrmander är lika knäppa =)