Ensam i stugan

Nu har livet återgått till det normala, jag sitter ensam i stugan och går i skolan som vanligt (fast nu har vi en o en halv veckas tentaplugg) och jag och Adéle tränar flera dagar i veckan. Det känns skönt att allt är tillbaka till sin ordning, men det är tråkigt att komma hem till en tom stuga, varken Hanna eller Fredrik är kvar =( I måndags var det värst att komma hem till en tom stuga, saknade Fredrik då. Kändes lite som att vi inte hann ses så mycket som jag hade velat när han var här, hade velat bara vara vi två lite mer, men det blir ju inte alltid som man tänkt.
Jag kan ju dock inte säga emot att helgen var jättemysig. På fredagskvällen åt vi middag med min kära hyresvärd Anna, Adéles mamma, och det var jättekul, mycket skratt och god mat och en del alkohol =) Sen fortsatte vi hos Björn där jag vann i SingStar över honom - jag är sååå stolt! - tills vi stupade i säng.

På lördagen lämnad ejag och Adéle grabbarna, Glenn dök även upp, och gick ner till min stuga för att se på Sex and the City och mysa. På vägen var vi på blomsteraffären och jag köpte en jättefin "blomljusstake" och sen sat vi i soffan och snackade skit, åt hamburgare från Statoil och såg på SATC =)



Nu är det dags att börja tentaplugga igen, suck, och inför den här tentan känner jag mig inte lika säker som till förra, den här delkursen var så mycket flummigare än den andra så man vet inte riktigt vad man ska fokusera på. Får kolla på de gamla tentorna så kanske jag får lite hum om vad de vill ha.

Såhär kommer min vecka se ut, men böckerna kommer varvas...


Tänkte visa lite bilder från när jag var i Stockholm:

Jag och älskling var på inflyttningfest hos Stefan, skönt att träffa lite välbekant folk =)


En levande kluscha ;)


Men se vad söt hon är!!!


Skorpor och choklad

Mums, sitter här med ett glas varm choklad och några skorpor. Kände att det var ingen idé att äta middag (köttsoppa och macka samt antagligen rödbetor) än då vi ska träna halv åtta, så tog lite choklad o skoprpor (som sagt...) Ska på step med Adéle och det ser jag alltid fram emot, det är så himla roligt! Nästa vecka hänger förhoppningsvis Hanna också med - jippi! - mina två favvotjejer på samma ställe, kan det bli bättre???

     


Måndag igen

En helt vanlig måndag: tvättstuga, plugg och Core. Idag behövde jag inte åka till skolan, men det betyder inte att man inte måste plugga... Så jag satte mig med min "Mozart, sociologiska betraktelser över ettt geni" och försökte läsa den.. Satte igång lite Mozart på Spotify för att se om det blev bättre. Som tur var är jag lite musikintresserad så liiite intressant är det iaf...


Igår var det jobb på
Ringsjö Wärdshus igen, och det känna bra, hade hand om två-tre bord på helt egen hand, förutom att jag inte slog det helt själv i kassan, den är lite läskig...
Sen kom Adéle och hämtade mig och så åt vi hos mig jag, hon och Björn o Glenn. Fläskkarré med pommes o pepparsås =) TIll efterrätt blidde det äppelpaj och päronhalvor med after eight (man fick välja) och Evan den allsmäktige =)


Vår bästa vän!



Måste visa mitt fynd jag gjorde i lördags, från 69 till 10 kronor!


Bakisdag...

Vaknade kl 10 och mådde precis som jag förtjänade efter en fest med mycket blandad alkohol. Började vid halv fem med en cosmo och en öl med Adéle, så jag inte skulle vara så nervös när jag träffade nytt folk. Sen åkte jag iväg in till Lund. Kan dock inte ge det bästa betyget på fadderskapet, det är inte meningen att man ska vara typ 6 faddergrupper i samma lilla rum.. Är inte en novischfest till för att man ska lära känna folk, och det går inte när man är 40 pers i ett litet rum med jättehög musik. Försökte, men gav upp efter ett tag, när en ekonomare (tror jag han var) försökte rätt mitt skämt: "det ska vara 40% killar och 70% tjejer på en fest" var det ingen idé, j*vla töntar! Jag kan min matte, jag är inte dum... gick ju natur för sjutton!!!

Sen var det middag, och på vägen dit fann jag en trevlig tjej i obekväma skor, en Hanna, som jag sällskapade med innan middagen började. Sen hamnade jag bredvid en trevlig lundabo som hade varit fadder för en annan grupp, och en dalmas som läste ekonomi (han med...). Middagen var lyckad, mycket skratt, trevligt folk och god mat.
Mellanfesten var också trevlig, lyckades finna ytterligare en tjej att prata med, hon var Stockholmare i grunden men hade dissat SU (bra tjej!) så vi satt och pratade innan vi gick till festen.

Det var på festen som modet skönk, tappade först bort henne, sen fann jag Andreas som jag hade jobbat med under brunchen, men så var han tvungen att ta ett samtal och var borta. Hittade Hanna igen, men så var vi tvungna att rädda hennes kompis som var karatefull. VI bar i princip upp henne för trapporna till toan och sen ordinerade jag vatten och fingrarna i halsen, samt pratade med vakten för att han inte skulle kasta ut henne - det var ju bättre att hon spydde på toa än i trappen, som någon hade fått städa upp...

Väntade på tåget i 25 minuter med lite pommes o en cheesburgare, höll på att somna på tåget... Snälla Elin kom och räddade mig vid stationen så jag slapp gå hela vägen hem, vem vet hur det hade gått... Väl hemma pratade jag lite med älsklingen min, tvättade bort allt smink och däckade i sängen på två röda.

Allt som allt var det trevligt, men det där med fadderskap får jag nog ta tag i, sådär ska det inte vara! Dra med gruppen på en pub eller nåt, hur svårt ska det vara?!

Min Hanna kommer hit ner med mig den 20e, jag är så glad!!!


Då är vi alla tre samlade i Skåneland!


En sån underbar dag!

Solen har strålat hela vägen till och från Lund och jag klarade min tenta! Adéle tyckte att jag var lite tokig som åkte in till Lund för endast en timmes skola, men jag är lite tokig också... Sen ringde de från Ringsjö Värdshus - jag ska jobba på söndag =) Så fick skippa brunchjobbet på nationen, pengar är viktigare.. Får dessutom min lön från sist jag jobbade på värdshuset imorn - lycka!!!
Har firat med en av de 130 bullar som jag och Adéle bakade igår =)
Hade en riktigt bra dag igår med, jag och Adéle var ute och sprang vid halv åtta, sen åt vi frukost och efter det bakade vi ca 130 bullar!!! Jag åt alldeles för mycket deg, men vad ska man göra när det ligger 8 degklumpar framför en?

Min proffskavlare!


Första plåten, av 4, i ugnen!

Sen pluggade vi, okej, jag pluggade inte sååå bra, men boken är så filosofisk att den inte får grepp om mig. Senare dök Björn upp och vi åt mousakka och äppelpaj till efterrätt. Fick även sällskap av Adéles mor och tillslut dök Elin upp och tog med sig resten av pajen in till huset.
Under kvällen fick jag, citerar Björn:
Jag fick ett anfall, som ledde till ett infall och ett infall!
Detta blev utfallet, anfallet var på att mina smycken bara låg i en hög i en burk och infallet var att sortera allt detta! Se vad fint!



Imorn är det fest fest fest!!! Novischfesten på nationen!!! Har sett fram emot detta länge och det ska bli superkul!


Jag börjar komma i fas

Nu börjar jag komma in i vardagen igen: idag var det föreläsning, tvättstuga och Core på kvällen. En vanlig måndag! Yes! Har längtat efter en VANLIG DAG!
Igår kom vi hem efter en 6 timmar lång biltur, stannade bara en gång, på Max, för att äta. Sen sov jag i en o en halvtimme - brukar aldrig kunna sova i bilen = tecken på att jag har varit väldigt trött. Idag sov jag till halv tio och gick ner i tvättstugan efter frukosten. Sen bjöd hyresvärd Anna in mig på kaffe =)

Ett av monstrena under mitt hus måste ha dött, Anna har konfirmerat att stanken i damsugsskåpet är död gnagare... Det är en himla tur att det är jag och inte nån kinkig person som bor här, jag överlever! Det luktar inte så mycket i huset eftersom skåpet är inne i duschrummet, så det är TVÅ dörrar mellan mig och stanken!

Sitter och ser på Roast på Berns och ska gå och lägga mig så fort det är slut, är fortfarande trött, har inte sovit ikapp än. Fredag: gick å la mig typ 02, upp 08... Lördag: sova halv 2, upp halv 8... Söndag: sova 12, upp halv tio - det blir alltså bättre!


Saknar min lilla Sessa... Här ligger hon och håller mig sällskap när ja spelar Sims 3 =)



Det har lugnat ner sig nu!

Nu är vi i fas igen. Pappa har firats i massor, tentan är över och återträffshelgen är imorgon.
Förra helgen var lite halvkaotisk, jag kom upp på torsdagen, då var vi ute och åt. På fredagen var jag och Fredrik ute och åt, medan mina systrar överraskade pappa hemma. På lördagen bar det av till Fjärilshuset med Emelie och familj, och mamma o pappa och efter det blev det shopping med Emelie och mamma. Jag shoppade en fountation och Emelie massa skor (till sig och barnen).


Såhär fint blir det när kameran immar igen på Fjärilshuset.


Hej hej!

Kvällen spenderades på Helenes Krog med middag med moster, kusin, systrar, pojkvän, mamma o pappa o bror. Efterrätten åts hemma, och kaoset fortsatte, det var folk överallt! Till slut åkte jag och Fredrik hem till honom för att sova och söndagen spenderades med böckerna i fokus.

På måndagen var hos Carina och tisdagen fortsatte i böckernas tecken. Dock hade jag sällskap av Hanna i hennes nya lägenhet, och tillsammans med hennes nya Kungsängen säng! I want it! Ja ja jag har också en Kungsängensäng, men hennes var sååå skön!

Sen kom tisdagskvällen jag väntat på länge! Jonas Gardell i St Görans kyrka! Det var riktigt roligt och intressant, och visst han är speciell men det var ju väntat =) Fick min bok signerad, så nu står det "tack Cissi för allt du gjort på sommarens konfaläger Rättvik -09 / Helena Aron - och Jonas! Haha, han skrev precis under dem, han måste ju tycka att jag gjorde ett bra jobb han med!


I onsdags åkte jag tillbaka ner till min stuga, det var skönt att bara vara själv ett tag, men det var ju bara ett tag som sagt, för nu är jag tillbaka i Stockholm!!! Åkte upp med Adéle, Björn och Glenn igår efter tentan, och hem på söndag.


Vid detta laget är vi ganska trötta på att åka bil...


Sen måste jag berätta att Becka är coolast!

På dom andra sidorna har vi Eva Longoria och Arga Snickaren - den du!