Hemma för en stund

Så var man hemma för en stund, har jobbat sen i fredags (var ledig torsdag) och ska nu jobba i sex dagar till min nästa lediga dag. (förhoppningsvis nästa tisdag)
Igår var en väääldigt skum dag, det var typ miljontals (okej kanske inte, men halva Ljusterö kändes det som!) som kom till Linanäs Skeppskrog, där jag jobbar som servitris med typ åtta killar och två tjejer (som inte är där hela tiden).  Igår var halva staben lediga - en pizzabagare och en av kockarna, så det var inte kul när det visade sig att halva Ljusterö-sommargästerna hade tagit semester samtidigt och tänkte fira första dagen på semestern med att gå på pizzerian! ALLA PÅ SAMMA GÅNG!!! Tekniskt sett så skulle detta inte gå, men med lite knep och knåp så får ju alla plats som vill - "finns det hjärterum så finns det sjärterum (hur stavas det?)" (Egentligen stämmer inte detta eftersom det inte fanns särskilt mycket till kärlek där...snarae massa surisar...

Men idag är jag iaf ledig och ar shoppat lite =) Pärlshopen fick ett besök av mej, samt H&M, Azzesorice och Lidex. Shopping gör en glad efter en dag om igår.

Så ska man ut igen, sällskapa med Hannah och Jesper (tränga sej på kanske det heter, men wtf, dom känner mej)

Det som hände igår - ojojoj - kan ju inte säga att det var oväntat, men det var väl inte riktigt väntat heller. Har funderat över det halva dagen idag och halva kvällen igår, och kan fortfarande inte riktigt fatta det som hände. Men mysigt var det =)