Trött

Nu tar jag mitt pick och pack, antingen onsdag eller torsdag, och sticker ifrån den här skitstaden (nej, hela är inte skit) och flyr till mitt kära Skåne.
just nu känns allt bara så onödigt krångligt! Jag kan inte gå till vissa uteställen, för det "får jag inte", och det betyder att jag inte kan träffa mina kompisar om du e där, men visst, jag viker mej för din vilja! Såklart! =P

Detta har gjort mej lite trött, så får väl åka ner till Skåne om jag vill slippa allt för en stund, när du har tänkt om lite kanske.


Har haft en skitstressig vecka och det sista jag behövde var att du skulle dra upp d där, IGEN! Men det var du tydligen tvungen till så...

Hade iaf en toppenkväll igår med en himla massa trevliga handbollsmänniskor! Blev visserligen "kidnappad" när jag tänkt e gå hem, men han va ju ganska het så ;)


Jag erkänner

I confess


I screwed up

Vet ju inte ens varför jag gjorde som jag gjorde...

Det där var gamla Cissi, jag är inte sån där längre, jag gör inte så längre!


Det har bara förstört, och komplicerat så himla mkt som redan va så bra!


Vet nog varför
jag gjorde det, men vill nog bara inte erkänna det för mej själv...precis som du sa


Konfahelg

har haft en toppenhelg! Va på Barnens Ö, LVbyn och hade konfirmationsläger med 30 konfirmander från 3 olika församlingar, själv e man ju från St. Göran. Det var jag och min präst från vår församling, fyra ungdomsledare, en församlingspedagog och en präst från Kungsholmnens församling och en kille som plugga till präst från Essingen.
Var ju lite orolig där över vilka d var som skulle vara ungdomsledare från Kungsholmen.. Skulle dom vara i min ålder eller förra årets konfirmander lr vad? Men det visade ju sig bli bra, det var en 16 årig tjej, en 18 årig tjej och två 20åriiga killar. Och vi var väl alla av samma stuk och det var kul att få höra att dom var glatt överraskade över att jag också var en rolig tjej =)
Lekte lekar å hade allvarliga övningar, åt och fikade m.m.
Första kvällen var trevlig, satt inne på mitt rum alla ungdomsledare å pratade =)
Andra kvällen va rinte heller helt fel, först nattade vi alla konfirmander efter andakten, sen gick vi in på våra rum, jag vilade typ en halvtimme till typ halv ett lr nåt.. Sen knackadedom på å fråga om jag ville hänga på till matsalen,fika e ju alltid trevligt ;) så att å fika å prata till typ tre, då en av killarna å de andra tjejerna gick. Satt å prata me en av killarna till typ halv fem då vi kom fram till att vi kaaaanske borde sova lite oxå ;)
Men ingen av oss verkade sådär jobbigt trötta idag ändå =)


men en fråga kvarstår, hur får man tag i någons msn av de ledarna utan att verka superintresserad...??? en av killarna (det var två) var ganska het å vi satt uppe till typ halv fem (dom andra tre gick å la sig typ tre...) å snacka... ett tips?

"En hatt, en kat, ett paraply! Fram & tillbaka, sidan ihop!"
"En bil, en bår, en spååårvagn! Fram & tillbaka, sidan ihop!"


Det där är inte jag längre, så varför?

Det där var jag för fleraår sedan, jag har lämnat det nu! Men ändå!
Men förstår inte riktigt heller, att jag skulle ta vem som helst som erbjuder sig att vara min pojkvän? Knappast, har jag dessutom motbevisat i början av sommaren...
Och nu är allt screwed up,  thanks to me!
Men det kan ju lösa sig.. förhoppningsvis.

Stod utanför mitt hus 1.05? Om vi inte var som vi var skulle jag tycka att det var sjukt gulligt, om jag inte hade sovit, och att vi är som vi är... Men vad ska jag göra? Orkar inte stänga av känslocentralen länge till, det börjar svämma över...
Har lärt mej att stänga av när det är nödvändigt, eller passande, men nu börjar det bara bli jobbigt, ljuger för mej själv och för dej, det vet jag, men ska jag erkänna? Eller är det som Lisa säger.. just nu undrar jag ju, när du säger sånna där saker...

Saknar ju dej, så är det bara!

I've been that girl to you know...


Jaha, var det det bästa du kunde komma på?

Det kändes ju som en jättebra idé!!!
Men... det visade sig inte vara lika bra som jag trodde. Men det var inte helt fel heller. Kan inte definiera det.
Känner mig varken rätt eller fel, bra eller dålig, nöjd eller inte nöjd. Vad ska jag göra för att komma fram till hur jag ska ha det? Just nu är ju allt, och du, bara konstigt, det är bara skumt hela skiten!
Vad ska jag göra, för vad jag än gör just nu så verkar det inte funka...

Sommar 2006

Sommar 2006

Fick mej en liten höstdeprission när jag satt och tittade på alla dessa fina bilder från min underbara sommar!
Saknar verkligen det, att kunna sitta på landet, verkar ju som att vi ska stänga nu och då får jag inte åka dit förns i vår! Vill bara sitta på verandan, i soffan och titta ut över fjärden, när får man göra det här inne i stan? Aldrig!
Jo visst, man kan sitta och titta ut över riddarfjärden, men en fråga, hur kul är det?!
Saknar Fermsholmen! Saknar Solen och saknar bada! Får inte ens bada i badkaret hemma med min piercing, jag lider.

Sommar 2006, en bra, men kort sommar

Kan alla vara på samma ställe, svar ja!

Det var tänkt att jag skulle ha en utekväll med Håkan och hans kompisar, eller bara med Håkan. Men han och hans kompisar tyckte ju att jag skulle ha med mig lite tjejkompisar. Och självklart hade ju alla andra av mina kompisar redan planer, var för trötta eller för sjuka... Såklart! Men så fick jag tag på Lisa, som skulle till Viper med några, men fortfarande satt i Farsta, men skulle komma sen. DÅ går vi dit, för där kommer jag ha tjejkompisar!

Kom väl till Viper runt tio, och hittade Lina och Julia utanför! Yes, två kompisar! Sen ringe rjag Hannah, som visar sig vara påväg till Biljadpalatset, som jag senare lyckas få komma till Viper =) Yes, tre kompisar! Sen ringer Cornelia och säger att hon är påväg till Viper, yes, fyra kompisar! Väl inne híttar jag även några söta finlanstjejer från Tensta, som jag kände när jag gick i Tensta =) Sen kom ju även Lisa och Tess, och halva min umgängeskrets var där =D
Och tro nu inte att jag gick dit för att du skulle dit...

Dansade och hade super kul hela kvällen! Hannah var där, som jag inte träffat på länge, och Lisa, och Håkan, och du och ja, massa! Lina och Julia stack för att träffa Stefan, men sen kom Stefan dit, utan Lina! Men men, I will survive! Saknade henne bara...

Sen fick jag sällskap hem, efter att en viss person sagt att han måste prata me mej, men tänker inte prata me nån som e full, det ger en ingenting, kommer bara bli fel, får vänta till imorn.
Så fick jag som sagt sällskap hemmåt, inte in, och kanske en och annan puss, efter lite "tjat". får höras ikväll, men ska ju på Café Opera ikväll så får se...


Superkväll på Viper, tro det eller EJ!


Johanna 18

Middag 19:00 hos Johanna.

Tittade på en ö i havet innan vi verkligen fick äta och sen var det presentutdelning. Elin och min present (ett shotspel och en Passoa) kom väl till pass sen när vi ätit och ville ha lite kul! Själv fick jag istta och titta på, hår ju inte dricka nu efter piercingen... (okej, drack lite när vi va ute men ändå)Sen vid halv tolv stack vi.
På  vägen sjöng vi i rulltrappan när klockan slog om till tolv, Grattis Johanna! 
Drog till the Vibe,snacka om kö, men kul var det! Typ halva min vänskapskrets var där, Jesper, Patrik, två tjejer från alvik, Fredrik kom och skulle fira Johanna, såg Carl-Emil och träffade på Vicki. Kvällen var lyckad, även utan sprit! och fick mej en kyss oxå, av en halvtokig danskille! haha! synd att du missa den ;)

Runt fyra lämnade jag och Elin stället, när dom började spela skitmusik och jag ansåg att de andra var liiite för fulla och halvjobbiga att dansa med... Men kul hade jag!
sen ville du minsann att jag skule sova hos dej...

Väl hemma var man ju tvungen att tvätta piercingem mitt i natten och fixa, som tur var hade mina supersnälla föräldrar redan bäddat min säng som jag inte hann innan jag skulle till Johanna.

The Vibe är stället man går till om man vill träffa kul folk ;)