Shopping och Skansen

Efter ungefär 2,5 timmars resa igår kom jag till slut hem till stan, cirka 23:00. Mamma hade hållt sig vaken så satt och pratade med henne å sen la jag mej i badet =)
Det var meningen att vi skulle gå på Skansen idag när Emelie, Mathias, pappa, Nora och Ida kom hem från landet men det blev så sent och halvbra väder så det får bli imorn. Istället shoppade vi =) Först var jag hos mamma å åt sushilunch å köpte massa saker som jag inte behöver, en ful spargris, badsalt, en ram å lite andra onödiga saker.. men sen vart d riktig shopping! En ny mascara, en klänning, tofsar, pärlor... å så Stockholmsspelet!!! =D
Nu ska vi se på Morden i Midsommer, är gaaanska trött och fruktar morgondagen, Jam Jam spelar på jobbet så det kommer vara folk överallt och fullsatt, blir trött bara jag tänker på d.6 dagar kvar sen e du hemma! Ska på Monday Bar med Lisa å Hanna å eftersom det slutar 3 kommer det bli alldeles lagom till att du kommer hem =)
Saknar dej nåt så fruktansvärt och längtar, snart e d ju bara 5 dagar!

image106
Älskar dig

Jag tycker om dig

Efter 5 slitsamma dagar på jobbet fick jag äntligen åka hem!
Chefen skjutsade mig efter att vi hade "kastat ut" alla gästerna från baren, som tur var kände man igen de flesta så de var inte så jobbiga, och alla killar skulle visa sig macho och svepa resten av ölen.
Fredrik tyckte jag skulle komma och sova hos honom, trots att det var sent.. och det ville ju jag me så jag kom till honom runt halv tre inatt, helt slut.
Sen råkar det vara så att han är världens sötaste pojkvän och bad mig att blunda...jag skulle få något sa han...
Så jag blundade, och fick efter ett tag ett kort i min hand, ett Miranda kort. Där stod:

Det är en härlig känsla att få va ihop med dig. Så när vi inte är tillsammans känns det tomt och trist för mig. På kvällen ska du veta. När det känns extra svårt. Då tar jag fram min kudde...(öppnar kortet)och kramar jättehårt!

Sen gick han fram till garderoberna och öppnade en av dörrarna och tog ut en påse med något i.
I påsen låg en stor Miranda-nalle som höll ut armarna åt sidorna och på den röda tröjan stod:
"I love you this much!"

Jag blev så glad att jag nästan fick tårar i ögonen. Saknar honom så himla mycke när jag måste vara på landet och jobba, men om jag har den här i sängen bredvid mig när jag ska sova blir det nog lite lättare...
image103
Saknar dig hela tiden du inte är hos mig, och när jag inte kan träffa dig, som när jag var i Rättvik och nu på landet.

Dock var inte denna morgon helt underbar, när jag hade lukat hem från Fredrik vid tio, då han skulle iväg för att köa till Metallica, gick jag in på Studera.nu, för att upptäcka att jag inte har kommit in på något uUniversitet. Är dock reserv på alla, plats 45 till terminskursen i Lund. *hoppas hoppas hoppas*
Men tänk hur mycke jag skulle sakna min älskling då!

Nu ska jag ner och shoppa, min söta Hanna fyller ju 20 på onsdag! Shit!
image104