Kan någon säga mig vad som INTE har hänt de senaste veckorna!

Nu har det varit mycket:

12juni: fest hos Hannes o Tessie, Hannes fyllde 25 - GRATTIS!

13-21 juni: Rättvik och konfaläger - HELT UNDERBART! Supersnälla konfirmander och trevliga ledare både från gården och andra församlingar! Saknar det!

 
Jag och min medledare Elin Mina söta konfirmander!22-24 juni: Funktionär på Stockholm Criminology Symposium - Halvkul men trevligt. Fick mest driva omkring och halvsova på föreläsningar, levde på Kaffe. Fick dock äta middag på Stadshuset i Gyllene salen och det är ju inte helt fel!


26-29 juni: Bröllop i Umeå - Kunde inte bli bättre! Storasyster Maria, den äldre av mina två, gifte sig med sin Niclas utei Norrbyskär (Umeås skärgård) i strålande sol och inga moln på himlen. Jag och Hanna (hennes lillasyster) stod i bakgrunden och lät tårarna leva sitt liv. Så vackert!


Inför vigseln 


Foto: Storasyster Emelie.
De hade den vackraste valsen (sången syftar jag då till)
Äntligen lite fritid! Spenderade dagen på stranden i Hemmesta med Lisa, Fredrik o lite folk, livet kan inte bli bättre!
Imorgon åker jag ut till Hanna som har kommit hem från Låsann för att mysa med henne!


Bild tagen från anisktsboken av någon

Mycket händer och inte händer på en vecka!

I torsdags kom the Sims 3, sen dess har jag knappt varit på internetet - blev lite asocial och innesluten i min värld, haha!Sen igår tog brorsan studenten så det var fest fest fest! Gick upp nio, gjorde mig i ordning vid tio och kl 12 var vi på Bromma Gymnaiums avslutningsgrej i aulan - Pontus skulle spela med Sommarbander - och de var grymma! Tyvärr satt vi långt bort på läktaren så har inga bra bilder, men nån kan ni få se!Lillebror till höger på gitarr


Sen var det såklart utspring, flakåkning för Pontus del, och mottagning efter det.

Pontus och några i hans klass åkte med T3A's flak och hade inte gjort något eget lakan, så detta var deras bidrag...

(Resten av studenbilderna tog pappa med Pontus kamera - hann inte då jag fick springa upp & ner för dricka, mat o div.)

Kom mycket trevligt folk och kvällen spenderades sen på F12 (kanske första och sista gången - 120 spänn för att stå på en terass och dricka dyr öl/vin - men det var trevligt. Tills det kom fram två killar varav den ena sa att hans kompis raggade på mig - vilket jag kom fram till inte var fallet - det var han som raggade! Till slut fick jag bara säga: nej nu går jag! Tycker inte om att vara otrevlig, men när man har sagt till killen att man har kille då får han väl fatta!


Gick upp 12 idag - skönt att sova! - och satt barnvakt från 15-18 varav minst 2 timmar spenderades av att jag sprang med barnen runt köksön - var inte riktigt i form för detta!

En regnig tisdag

Efter flera dagar av solsken kom det ändå - regnet... Men det är nog tur för mig för jag måste skriva ihop opponeringen till imorn, min sista lektion SEN SOMMARLOV =)

Hade en toppenhelg med min nyfunna vän. Vi började på fredagen med mjökdrinkar och sen på lördagen åkte jag och Fredrik till Minna och Oscar på grillkväll. Denna kväll inkluderade även en himla mass Singstar, och jag och Minna blev Singstar på varje ABBA låt! Även bror min dök upp efter att ha varit hos Oscars kusin(?) som bor i lägenheten över. ÄVen han sjöng singstar, men inte riktigt som jag och Minna.

Älskling sjöng inte men rockade ändå ;)


Killarna shakade ass


Eminemlåten


MiniMinna och MegaPontus

Söndagen spenderade jag hemma, men tog mig ändå ner till Rålis för att få lite sol på min bleka kropp...
Igår lyckades jag också få lite sol på kroppen då jag låg i Humlegården en stund efter mamma och jag hade ätit lunch och sen försökte jag mig på opponeringen i Rålis