Måste visa

Måste få visa mitt fina armband jag gjorde i förra veckan =)


image245

Ursäkta den suddiga bilden, men det var svårt att få bra fokus, hittade inget bra ljus...

Lilla, söta Stina

Lilla söta Stina är död... Det var knappt två månader sen vi hämtade henne men hon är död. Emelie hade pratat med pappa idag och tydligen hade hon brutit nacken tre veckor efter att hon kom dit, antagligen för att hon ramlade eller något. Jag är ledsen, en sån snäll liten varelse som bara dör...
Nu kommer min systers kära familj hit den 9 maj för att hämta en ny hund i Göteborg, så antagligen hänger jag med till Göteborg, medan min syrra och svåger lämnar barnen hos pappa å mamma och så åker vi till Göteborg och hämtar en ny och sen tar jag tåget till Höör. Ska bli spännande

Till minne av Stina


image235


image195



image194



Helgen har iaf varit underbar! I fredags drog Sanna, jag och 6 andra tjejer på kryssning med Birka Paradise, och vilken resa! Party party!
image237

Sanna och Kicki


image236

Började kvällen med jordgubbs Daiquiri (hur det nu stavas)


image238

Bad en av servitriserna att ta ett kort =)


image239

Sen blev det en hel del champagne, Frida fyllde 21 och det skulle firas!


image240

image241


Bella och Sanna


image242

Kicki, Bella, Sanna och Julia


image243

Och på lördagen åkte vi förbi denna underbara ö, Fermsholmen! --> Mitt landställe


Mamma och jag var och promenerade idag efter att jag varit hos tandis, och mamma hittade ett träd där knopparna såg ut som, enligt henne, papegojor...

image244

En papegoja!

Och god kväll

Sjuk

Har snörvlat sen i torsdags och i lördags låg jag i sängen typ hela dagen, hatar att vara sjuk! Speciellt hatar jag att vara förkyld för då är man inte riktigt sjuk, inte sådär så man MÅSTE ligga still för annars känns det som att man ska dö eller nåt... nä, det här är bara jobbigt... och jag har i alla fall kommit på varför jag slutade på Röda Rutan en gång... men var annars skulle jag få jobb för en månad?



Marcus på jobbet hade spelning med sitt band på Rutan i fredags så jag och Fredrik drog dit för att lyssna, riktigt bra var det också, och massa folk!
image225


image226


Quarantine heter dom och jag hade jättekul, träffade Anna-Carin som slutade där för ett tag sen men som började när jag slutade =)



Jag och Hector var ute och promenerade i torsdags och helt otroligt nog blev det till slut fint väder! Se här:
image227
Hector


image228


image229

Lite coola träd i vattnet

image230

Det gömde sig fina påskliljor i buskarna


image231

Ett till ganska coolt träd

Sen måste jag få visa, mina blommor växer och växer, det är helt otroligt!

image232
Röd blomma 15 mars

image233

Vit blomma 15 mars


Snart kommer nog Fredrik hit så ska han få en 11 månaderspuss!

image234

Lyssna bara på låten, inte filmen


Inte vårväder längre

Sitter och tittar på regnet/snön som faller här utanför, grått och trist...
Dagarna rullar på så fort nu när man jobbar, nu e det helt plötsligt tisdag! Fast tisdag = So you think you can dance, vilken lycka! MEN, det är bara den 8 april och jag kommer fortfarande inte få lön för än den 25 maj, så livet är lite grått.. Men var ju på kryssning i helgen! Inget grått där inte! Snarare grönt å rött - i form av drinkar ;-)
Sanna, min käre vän, jobbar numera på på Birka Cruise (så heter det väl) och tillsammans med våra mammor och hennes mammas kompis drog vi på kryssning lördag till söndag! Jag gjorde först högskoleprovet förståss. =P
Började festa tidigt, det gäller att hålla igång! En drink, lite champagne, en drink, vin till maten, vilken kväll! Har inte setts på länge så var superkul! Kunde uppdatera oss på hur våra liv ligger till, hon har ju förlovat sig och skaffat sambo och jag och Fredrik (som hennes kille också heter) är tillsammans =)
Vi drabbades dock av ett litet missöde när vi stod och rökte på kvällen. Tändaren visade sig ha typ världens längsta låga så Sanna höll på att elda upp mitt hår! Och vid den tiden på kvällen var det VÄLDIGT roligt! En kille bredvid oss frågade då vad vi skrattade om och vi vände oss om. Sen blev vi inte av med honom...vi sqa flera ggr att vi skulle gå ner till "de andra" som väntade på oss, men det funkade inte. Så gick vi in på discot för att kolla och han följde efter, vi sa "vi kommer sen,ska bara till dom" och sånt, men icke. Så föreslog han att jag skulle vänta där medan han och Sanna gick ner till HANS hytt för att hämta dricka! Men lilla vännen vem tror han att han är!? hur dumma tror han att VI är?! Så jag och Sanna halvt gick halvt sprang ner för trapporna mot 5:an och sen runt hela baren och receptionen där, tills vi lyckats skaka av oss honom och sprang ner för några trappor, gömde oss tills hissen konm och åkte sen upp till vår hytt där vi gömde oss ett tag. Vi skulle försöka oss på våra små spritflaskor, jag Absolut Curant och hon Absolut Citron. URK!
Jag lyckades efter mycket skratt få i min lilla hutt men Sanna lyckades tyvärr inte få i sin, men sen vågade vi oss i alla fall ut och ner till våra mammor. För att lugna nerverna köpte vi oss varsin drink och satt sen med ett halvt öga mot dörren IFALL han skulle dyka upp. Sen kom vi överens om att jag skulle kunna få bort honom om han dök upp, visste vad jag skulle säga osv, och så hade jag ju druckit KURANT så då klarar mabn det mesta! Sen åt vi jättegod middag och sen löpte kvällen vidare i mysig takt.

Tanken var att jag skulle övningsköra idag, men verkar inte bli nåt sånt..pappa hade bilen..


På fredag spelar QUARANTINE på Röda Rutan, kom och titta - dock 18årsgräns.

Vårväder

I tre dagar har jag nu jobbat på Röda Rutan nu och det går bra, gäster har frågat var jag har varit och jag hjälpte till igår kväll när de hade en bokning på 70 pers. Är kul att få jobba lite igen, de är snälla och vissa har återgått till att vara normal =) Dock är min chef stressad och sjuk =(

Gick ut med Hector efter jobbet idag, fint väder var det också så tog lite bilder:
image218

image219

image220

image221

image222

Där har ni Norrmälarstrand den 3 april! =)

Sen kommer en uppdatering över mina blommor som växer så det knakar, speciellt nu när solen kikar fram:
image223
Vit blomma

image224
Röd blomma - den är den som växt mest