Hösten är fin

Ja, hösten är nog min favoritårstid, hur konstigt det än låter. =)

Har haft en superhelg! Fredagen började med att jag och Fredrik mötte Fredriks kompis Johan och hans tjej Astrid i bowling. Jag vann första ronden (!) men förlorade den andra...vilket resulterade i att jag och Fredrik förlorade och fick bjuda de andra på dricka.  Sen var det matdags för mig, Astrid och Johan på donken, hade inte ätit nån middag och efter det var det dags att leta upp ett ölställe. Tänkte retro, men var så mycke folk, de hade ju hockey på tvn. Så det blev Limerick, där jag försökt komma in förut innan jag blev 20, nu fick jag inte ens visa leg (visst, det var tidigt men ändå!)
Hade jättetrevligt, men Johan och Astrid rörde på sig relativt tidigt, så jag och Fredrik gick och spelade biljard. Där förlorade jag stort...

Igår var det dags för mig och Hanna att ta tag i våra utgångstankar, så först var det middag hos mig - rostbiff, prousiotto (heter det så?) och potatissallad med bröd till, kaffebailyes och kex med ost till efterrätt och lite Polly =) Så efter vin och kaffebailyes blev det lite Smirnof och så vandrade vi vidare mor Casino Cosmopol! Hannas kompis har jobbat där så han skulle visa oss runt, och det var jättekul! Hans knep för att vi skulle komma dit var att vi skulle dricka drinkar, så jag fick en supergod med tranbär och jordgubbsgott och Hanna tog en Margarita =) 
Sedan var målet att vi skulle på något nytt ställe som hette Magenta, men när killarna (alla över 23) hade visat sina leg och jag och Hanna också gjorde det tog det stop. Åldersgräns:23! Det suger!
Tog en drink på Fridays och de andra killarna gick tillbaka till Magenta medan jag, Hanna och hennes kompis drog till Sturecompaniet - så nu har jag varit där också - men där var för mycket folk så då tog Hanna beslutet att hon skulle hem. Hade ingen lust att gå hem, men fick inte komma in på Ett ställe heller, där Fredrik var, åldersgräns: 23! så då hade jag inte så mycket mer att välja på än att åka hem. Såg på ett avsnitt av One Tree Hill på min dator och sen kom Fredrik =)

Måste lära er vad jag fick lära mig på Sturecompaniet igår: visa kortet så hjälper bartendern er fortare!
En kille osm precis handlat före mig i baren lärde mig detta, som jag inte hade NÅGON aning om. Haha!

Annars pluggar jag hela tiden, det är ju verkligen som ett heltidsjobb! Men har ju ganska mycket ledigt så hinner öven leva =)

Veckan som kommer: teknikern ska komma och titta på min tv och förhoppningsvis få den att funka, annars får väl Fredrik knäpp snart, och så ska jag till astmadoktorn.......... Usch, tycker verkligen inte om min doktor, men när det är en gång om året kanske det är okej.

Jasså är det lördag idag?

Ja det är ju det.. Jag och Fredrik skulle gått på fest hos hans kpmpis tjej men så har han blivit sjuk min lille älskling så det blidde inget. Istället ska jag snart traska över gatan och vara barnvakt åt pappas kompis barn. Jag ska inte göra så mycket barnvaktning, det blir nämligen lite American style, jag ska komma dit när barnen har gått och lagt sig och föräldrarna ska få gå ut och äta. Men inte ska jag få titta på nån tv inte, nope, jag ska plugga plugga plugga... Är så less på detta nu (okej, kanske inte så less, jag har gått i skolan 2 veckor...) men ska göra en gruppexamination till på måndag och jag vet ju inte ens hur en sån ska se ut! Visst vi har fått en mall, men jag skulle gärna vilja att nån satt med mig och sa att "nej inte sådär men sådär" eller, " ja det var ju ett bra sätt att se på det".
Lyckades inte med tentan förra veckan heller, känns inte som att juridik är min grej längre... men så får jag tänka att detta var typ allt man läser på hela juridikutbildningen på två månader i små delar! Så jag ger inte upp, men lite neggo blir man ju som jag sa till Fredrik.

Tog en provgång i mina nya skor igår och jag ger mig själv godkänt. De är 9 cm höga med ganska smal klack så måste övas faktiskt,vill inte bli en sån där som har höga skor och ser ut som en apa när hon går i dom. Dom är ju så snygga och vill inte förstöra deras utseende med att jag inte kan gå i dom. För 349 kr är det ett bra par att lära sig i.

Saknar mina Skånevänner, har tänkt på dom hela veckan, vill att de ska komma hit igen så vi kan parta! Tyvärr finns det inga bilder från dagarna de var här eftersom min kamera låg i min handväska på landet...
Har skjutit fram min uppkörning till november, annars hade jag fått åka ner om en månad bara.
 
Jag och Adéle på världens bästa nyårsafton!


Nu har jag inte varit ute och festat på tre veckor typ, och jag börjar tröttna på det här med att inte göra det. Visst jag har varit på KTH 2ggr men då har jag hjälpt till och inte fått festat. Men stå i baren är alltid kul, ta det inte på fel sätt, men att få köpa sig en supergod drink och dansa till stället stänger, det är grejer det!!!
Får dra med min Hanna ut snart, nu är ju nolletiden slut för henne, då får vi festa!

Jag imponerar på mig själv

Jag har gjort något som jag aldrig har gkort förut: jag har köpt skor på H&M! Såg dom i H&M tidningen och bara visste att dom där måste jag ha! Så idag köpte jag dom! Och se vad fina dom är!

Okej, dom är 9 cm höga, men det skiter jag i! Om Heidi Klum kan ha höga skor så kan jag också (ja hon är supermodell men so what?!)

Men sen tog shoppingen slut, hon o affären var så otrevlig och tråkig så jag köpte mina skor och gick. Om  hon hade varit lite trevlig hade jag nog köpt ett par örhängen också..

Ikväll blir en slapparkväll, jag har massa att läsa, så ska börja NU, men ville bara visa mina fina skor =)

Jag vill också bli n0llad...

Okej, inte på det där gymnasiala sättet, utan KTH/Uppsala/Lund/Luleå-sättet! Gå på fester, ha tävlingar, gå i fåniga hattar...
Sånt finns inte på Univeritet och det gör mig besviken.. MEN! som tur var har jag min underbara vän Hanna som låter mig vara med och leka på deras n0llning =) I torsdags fick jag hjälpa till på Herr&Dam-middagen och servera herrarna. Mycket roligt (även om det kunde gått en aningen bättre...) och efter middagen fick jag stå i baren med Hanna, som på gamla goda tider! Och ikväll ska jag också få vara med och leka, stå i baren med Hanna på n0llapubrundan som kommer vara över hela KTH.

Här kommer en rolig upplevelse från torsdagen:
Min vän från kyrkan har precis börjat på Industriell Ekonomi på KTH (det som Hanna läser) och var ju då med på den middag jag serverade på. Jag som inte går där fick ändå vara klädd i deras fina bruna overall och schmäck (hur det nu stavas) - alltså:jag såg ut som en KTH:are även om jag inte är det.
Jag trodde ändå att han skulle känna igen mig och första tillfället han skulle kunnat göra det vara när han skulle hämta en fördrink i baren och jag stog där. Men icke!
Andra och många fler tillfällen var är jag serverade honom och hans bord. Men icke!
Sen trodde man att det skulle hända nåt när jag går och serverar vatten till deras bord och han tittar på mig och man ser att han tänker: "Huh! kan det vara?"  varpå jag får ett sms: "hej, är på en fest där det är en tjej som är skitlik dig som serverar. har du något syskon?" detta berättade jag för tjejen som tog hand om samma bord, jag kunde inte sluta skratta. Visst man kopplar väl inte att det är jag när jag inte går på KTH men ändå!
Till slut skulle jag servera mer vatten (dessa n0llor drack nog mer vatten än alkohol (!) ) svarade jag med att titta på honom och säga: "japp jag har en hemlig tvillingsyster" och DÅ föll poletten ner. Han frågade vad jag gjorde där och jag svarade:jag är alltid här!
Jag måste ju också få ha ett studentliv!
(eller ska det göras på samma skola man går på???)


Skrattade iaf väldigt gott åt detta, med tanke på att vi spenderade en vecka tillsammans i Rättvik och har setts en hel del...

Så nu börjar allvaret, jag ska koka te och plocka fram mitt artikelsamlingshäfte och börja läsa! Kul kul kul!