Att blogga på Stadsbiblioteket del 9

Haha, det är kul med bibliotekarier! Jag brukar nästan aldrig svara när det ringer om jag sitter på bibblan men nu var det Linnea som ville informera om vårfesten idag så jag svarade. Satte mig inne i ett hörn i salen och lyssnade mest när Linnea pratade, för att inte störa. Helt plötsligt kikar en bibliotekarie fram mellan hyllorna och ber mig flytta på mig - oops! Det brukar ganska ofta sitta folk där och viska i sina telefoner och första gången jag gör det blir jag upptäckt! Snacka om outr!

Börjar känna mig ganska nöjd med min uppsats nu, har skrivit ihop lite mer en minimibeloppet av sidor och mer än en sida om vilka som är offer - typ alla - och har fått in genus, etnicitet och etik.

Ska få komma ut i solen idag - ska barnvakta - så kommer ha fått lite sol på näsan innan veckan är slut!

Att blogga på Stadsbiblioteket del 8

Nu har jag suttit här i ca 3 timmar, men det känns som minst 10, är så himla trött! Men uppsatsen måste skrivas, vare sig jag vill eller inte! Har druckit en ChiquitaSmoothie, en stor kaffe, massa vatten och ätit en sockerkaksbit och en macka.. Vill gå ut i solen men då ser man ju inget på dataskärmen så det är nog ingen superbra idé.
Solen får vi ta en annan dag...

Jag har fått en ny vän!

Hihi, japp! På Pontus skiva fick jag träffa hans kompisar som jag har hört och jag och Minna fann varandra på en gång! Sen under kvällen dansade vi och när  vi tittade på varandra upptäckte vi att vi dansade likadant, lite läskigt... Och igår när jag och bror skulle på Tantrum to Blind hänge hon och Oscar, hennes kille/sambo, med och sen satt vi på Burger King och snackade skit medan Minna åt sin burgare. Näst lördag ser det ut att bli singstar Disney - blev inbjuden att göra det igårkväll men var sjukt trött! Somnade väl inte direkt kl tio men om jag hade åkt till dom vet man ju inte när jag hade kommit hem...

Lite bilder från skivan - temat var "jag kom visst fel":


Jag och bror under middan - han var basketspelare


Bror, Farde och min gamla konfirmande Henke - Farde hade nog förövrigt den bästa utklädnaden

Till detta hade han nämligen även en gasmask!


Jag och mina konfirmander!



Och lite bilder från spelningen igår:





Även om de inte vann bandtävlingen var de lätt det snyggaste bandet (och alla deras andra låtar är grymma!!!) De valde nog inte den bästa låten att tävla med men på Emergenza får vi se!


Jag ÄLSKAR mina nya skor!

Åh dom är såååå fina! Ovch bekväma, tro det eller ej! (fast jag bytte faktiskt skor när jag skulle dansa...) Mamma meddelade även att jag kan gå i dom utan att se ut som att jag går på styltor! Blir ca 1,90 i dom och jag bär dom med stolthet! Längtar efter nästa gång jag får ha dom!
Dessutom lyckades jag få 200 kr rabatt! Reåren syntes lite för att skinnet hade släppt och eftersom det var det sista paret fick jag rabatt! Jippi! 800 spänn istället för 1000 är en stooor skillnad! Sen påpekade Fredrik att jag har minsann inte råd att gå ut men skor för 1000 spänn det går! Haha prioriteringar! Nä, det var faktiskt presentpengar från i julas - japp, jag är duktig på att spara, iaf sånna pengar, och köper faktiskt bara bra saker för dom!





Vad hade jag gjort om jag INTE hade köpt dom...

Ikväll ska bror och jag iväg och lyssna på Tantrum to Blind, ska bli kul att höra Melanie live =)


Platå eller inte?

Har hittat mina drömskor! Vill ha vill ha vill ha vill ha dom!
De kostar 1000 spänn i Sturegallerien och är heeeelt underbara! 10 cm klack med 3cm platå. Oranga band över foten och de är sååå sköna!
Jag har dessutom kvar 1000 kronor från julklappspengar...

MEN! Japp, det finns ett men.. Menet är min mamma som påminner mig om att: är platå modernt om ett år?

HJÄLP MIG!


http://www.brandos.se/bronx-225/?gclid=CK_oh6-ty5oCFQZgZwodAn7Z2w

Måndag igen

Japp, vi är här igen - ännu en måndag och till råga på allt så regnar det och min mobil har fått sig en knäpp så jag hör knappt vad folk säger. Älskade mobil lämna mig inte nu!!!

Har dock en del att se fram emot denna vecka (jämfört med förra veckan):
Imorn ska jag träffa min barndomskompis Jamie som jag inte har sett på år och dagar (trodde jag såg henne på KTH förra fredagen men som tur var det inte det för jag hälsade inte...) och vi ska gå och fika =D
Sen på fredag har min käre bror studentskiva så då blir det part party och Fredrik, Gustav och Adde ska komma och festa med mig på eftersläppet WOHO!
Sen ska jag försöka plugga så mycket det går, har uppsatsinlämning nästa torsdag...
Ser fram emot en toppenvecka!


Funderar starkt på att åka till Switz (hur stavas det?!) nästa helg och hälsa på min Hanna, saknar henne så himla mycket och blev bara ännu mer påmind efter att hon var här och när allt  blev jobbigt i fredags - då hade jag behövt henne...

Vad har man på sig på en studentskiva med typ Glamour-tema???

En till bra dag - ööööhhh - Djävulen bär fortfarande Prada

Djävulen bär fortfarande Prada - "shit shit shit shit!!!"
Ska meddela att jag kuggade en uppkörning idag och tillsammans med beskedet om att jag inte klarade kompletteringen vart det lite mycket... Tur att pappa var med, han smet in på OK/Q8 och köpte kaffe och bulle till mig... Sen fick jag åka till skolan, där Joanna såg att jag såg helt förstörd ut och då sa jag som det var. Hon var på min sida och peppade upp mig igen - "köra upp kan du göra tuuusen gången och det är faktiskt bara en liiiten tenta" Tack tjejen, jag mådde bättre efter det =)

Ska nog springa bort känslorna idag igen och sen ska jag mysa med Fredrik.

Och störst av allt är kärleken...

Djävulen bär Prada

Citat: "shit shit shit shit!!!"
Så känner jag just nu fast skulle vilja byta ut ordet SHIT mot F*CK!!! Hatar skolan nu, har för mycket att tänka på och så fick jag tillbaka resultatet på vår komplettering - som kändes bra när jag skickade in den - och får veta att jag inte klarade den! Börjar, på allvar, nästan gråta...Hade behövt min Hanna här nu, eller Fredrik ='( Men eftersom jag ska upp så tidigt kan vi inte ses =( men var hos honom efter skolan =) 2 år imorn babe!

Nu ska jag nog dränka mina sorger i...jag vet inte, vad kan hjälpa nu??? Vill inte ens ha choklad, inte godis, har inget vin (oj vad hemskt det lät, inte sörja i vin!) Kanske ska gå ut och springa, fast jag vill inte....

http://traningslara.se/blogg/wp-content/uploads/2009/02/jogga.jpg

Börjar få energin tillbaka

Så jag läste ca 30 sidor i boken Brottsoffer igår och några idag =) Dessutom gick jag från Odenplan till Hötorget, och när mamma kom hem gick vi ut och sprang en runda! Jag kan knappt tro mig själv, hade nån frågat mig för en vecka sen hade jag varit död vid Adolf Fredriks kyrka... (på väg till Hötorget alltså...)

När är man ung mamma? Följer en fin ungmammablogg:
http://ungmammasandra.blogg.se/index.html, där hon är 16 år gammal. Så min fråga är: när är man ung mamma? Jag kan hålla med om att när man är 16 år är man ung, men när blir man "normal" och när är man "för gammal"???
Jag vill ha barn ganska ung, och det har jag velat länge, vilket nog skiljer mig lite från andra tjejer här i Stockholm
Men även om jag vill det känner jag ändå att jag vill göra karriär och läsa klart allt. Jag vill läsa så jag har en fil.kand. i Kriminologi och sen vill jag gå på Polishögskolan. Detta kommer ta tid, och eftersom jag har 2 år kvar för en fil.kand och sen är det 2,5 år på PH, vilken man inte kommer in på så lätt. Så vi får se hur det går, men jag vill kunna ge mitt barn det bästa. Inte för att Sandra (om du skulle läsa det här) inte kommer ge Novalie det =)

ZzZZzzzzZZzzz

Jag har absolut ingen energi, vad ska jag göra? Vill bara ligga i sängen hela dagen..men måste ju gå i skolan, och imorn ska vi på rättegång å skriva om den, upp 7!
De säger att man får energi av att motionera men nu har jag cyklat till o från skolan i två dgr o inget händer, jag brukar bli pigg av att motionera...BULLSH*T!

Ska träffa årets konf idag å leka namnlekar, hoppas jag kan hitta lite energi innan dess...
Ska göra mej en kopp kaffe nu, nu har vi ju fått nya pads till kaffemaskinen =) (vi har en Senseo, är som en Nespresso men med pads istället för de där kopparna...)

Hanna är i Stockholm till på lördag så är med henne ganska mycke, blir mer uppdatering efter hon har åkt hem