Så har det gått några dagar till

Igår var det kräftskiva - mycket lyckat! Vi började vid ca 16 o fixa o dona, drack lite öl och Carribian Kick (jag har döp om den till Tropical Thunder) nån slags kopia på Breezer =) Sen var paryt igång, vi skalade kräftor å drack snaps o sjöng nubbevisor!
Vid 22 kom Anna till lilla Höör, åh vad glad jag blev! Trots att hon hade jobbat hela dagen orkade hon ta sig hela vägen dit!

SKÅL!


 Var så glad över att ha min älskling där


Våra gubbar!


Anna o älskling


I fredags kom Fredrik ner, vi försökte överraska Björn men misslyckades ganska rejält... Tanken var att vi skulle sitta hemma på fredagskvällen och sen skulle jag o Adéle hitta på nåt å hämta Fredrik, men så bestämde Björn att vi skulle till Heinz. Så vi kommer till Heinz i sen ska vi iväg o äta pizza, klockan tickar... Fredrik skulle vara i Höör ca kl 21:30 o vi skulle iväg, men var tvungna att försöka få Björn att köra oss via Höör. Där sket det sig, "varför ska vi köra igenom Höör?!, det är ju en omväg!" Kom till Höör kvart över... Fredriks tåg var försenat och vi var tvungna att dra ut på tiden.. När vi väl kom till stationen o Fredrik går av tåget säger Björn att det hade han nog räknat ut.. Aja, men det var ju en trevlig överraskning =)


Höör dag 2, slappardag!

Har haft en underbar dag! Vaknade vid 9.20, för att somna om till 10.20 - för första gången på en o en halv vecka!!! Vid 11 tog jag mig iväg till Lidl och handlade lunch till mig och Adéle - pyttipanna, ägg o rödbetor. Efter lunchen slogs vi lite med Adéles superavancerade kaffemaskin (gav till slut upp och tog fram intruktionsboken..) och fick oss varsin latte =) När Adéle lämnat mig för jobbet tog jag tag i uppackningen. Nu är alla lakan i skåpen, kläderna upphängda eller i lådor (fatta, jag har inte kunnat använda min byrå hemma på ett år så att lägga byxorna i en låda var ju fantastiskt!!!) Ställde upp mina foton och diskade min pressobryggare samt servofix.


Här bor jag!


Min hörna med ängel, älskling och favvoankan från Spanien.
Skylten är ett av mina favoritköp i USA.


Har haft sällskap av den här sötnosen, Gandhi, hela dagen


Hanna fick en plats bredvid ängeln


När allt var färdigt satte sig jag och Gandhi i solen med ferarribilar, blåbärssoppa och "Fearless Fourteen" med Evanovich


Han skulle självklart sitta i mitt knä...
Sitter nu o väntar på att Adéle ska sluta jobbet så vi kan åka å handla på City Gross, middag och påfyllnad i mitt hem.

Dags att börja blogga igen

Nu är det officiellt, jag bor i stugan i Höör! Ska bli så himla kul, både att få bo här i ett halvår OCH få plugga i en annan stad än Sthlm

Just nu sitter jag i sovrummer och funderar på att gå och lägga mig. Har haft en trevlig första kväll med Adéle och Björn, såg på Old School och åt Daimstrut och sen skjutsade Adéle hem mig till min stuga!
Imorn blir det till att plocka upp och fixa till det så att det får min prägel samt handla mat och sånt man kan behöva (har hört att det är poppis att duscha nu för tiden och då ska man ha tvål...)


Mina väskor, i väntan på bussen till Bromma flygplats (observera kaffemuggen - MÅSTE ha kaffe - haha!)


Mitt kök - imorn ska inhandlas mat och sånt, så man har nåt att äta

Vardagsrum, Adéles lillasyster Elin kom in för en stund sen och förklarade TVn och dess hundra funktioner, tack tack


Tillfälligt databord...

ZzZzzova nu...

Du är allt

Hittade låten "Du är allt" med Shirley Clamp på Spotify och tänkte såklart på dig min älskling


Har varit mycket om man säger så...

1. USA 20 juli-1 augusti
Cape CodNew York


2. Rånö med Fredrik 3-6 augusti

3. Syster med familj på besök 6-8 augusti
...lite ledigt...
4. Måla på Carinas kolonilott 10 o 11e augusti

Och nu måste jag börja plugga....