Toppenkväll

För att kompensera lördagens trista fest så gick jag med Lisa på Monday Bar igår kväll/natt (Göta Källare) Vart lite strul om biljetten, men det löste sej ovätnat smidigt! Festade från typ 23.45 till ca 02.35!!! Så kul! Drack Bacardi Breezer (och Stella ölet! =D), för nu va inte Kitty me doch sa att det bara är för barn ;)
Fick sällskap hem i taxin, vet att du inte vill ha mej där men, I DON'T GIVE A F*CK about that! jag var där för att träffa Lisa och dansa och supa, inte för att du va där, om du nu vill tro det, jag har faktiskt ett eget liv.
Så han vet...
Var super på g igår och hade verkligen jättekul, kompenserade verkligen lördagen, så det räckte och blev över!

Slutade ca 11.30 idag, trodde jag skulle få gå till typ fyra men ickke! Vi skrev vår projektskiss och sen gick jag och Emelie hem! Jag gick på pärlshoppen och köpte tråd och nu sitter jag här och ugglar... vad ska man ta sig till idag då? sova lite kanske... blev ju inte så mycket av den varan inatt, men det var det värt till 200%!

"Om du går av med mej här så..." Nänä! Den gubben går inte kl kvart i tre på natten!

Ni killar var, tror vi gör allt för er, men kan du tänka dej att jag kanske ville umgås med Lisa... har den tanken slagit dej att hon kanske bad mej följa me när jag sa: "ååå jag vill oxå!!!" på msn... nähä, inte d, men då har du FEL!


Beck utan M&M och chips med dip

Sitter hemma med familjen igen. Syrran och systersonen har åkt och vi ser på Beck. (Alltså, mer förklaring, jag ser på Beck utan dej, utan M&M, utan chips och dip och utan dina armar om mej)
Skulle gärna varit hos dej, men börjar så tidigt så skulle bara förlora på det *skratt*
Ska köpa nåt roligt åt dej i födelsedagspresent, vad vet jag inte, men nåt sexigt ;-)

Mycket har hänt sen jag fick veta det där om förra lördagen, fick ju veta det i fredags. Fast, okej, mycket kanske inte har ändrats synligt, men inne i mej har det det. Jag vet lite mer om var jag har dig och kan nu rätta mej efter det. Hoppas ändå att du ska komma fram till samma sak som jag, men vi får väl se. Skulle nog vara det bästa, så slipper vi det här tjafset och att vi blir besvikna och ledsna. Iaf jag blir ledsen. Du skulle också blivit sur, det vet jag, det var ju därför du gjorde som du gjorde - det har du sagt själv. Tänk då hur sur du skulle bli om jag gjorde som du. Jag var ju iaf lite mildrare i mina handlingar.
Nä, men det känns faktiskt okej, även om jag inte tänker säga till nån att  jag sov hos dej inatt, även om jag fick veta vad jag fick veta. Men du ville ju sova med mej efter det där... Så jag kan ju inte döma dej för hårt, du berättade iaf och sa förlåt och sa att det inte brukar vara så (om vi var tillsammans), och jag tror dej.

Rihana - Unfaithful

Hur ska vi fortsätta, kan vi inte bara testa, testa och se, vad kan hända egetligen?! INGENTING!


Tjejmilen idag!
Hannah och syrran sprang så fick möta dom vid "M" .. LEtade och letade tills "CISSI!" Där va hon, min Hannah! =) Gu va jag saknar henne när jag inte får se henne, måste ju prata med henne! Hon kan stoppa mitt analyserande, men idag sa hon åt mej att jag måste ta tag i det och att jag har rätt! Tack för att du finns gumman!

Träffade  Erik på väg (inte ett ord!) hem till F, så det kanske blir utgång pålördag =) Är ju skyldig honom två öl (MINST!) sen skivan så... blir väl mariestad lr nåt sånt gott.


Sov gott alla, det kommer jag göra efter natten.

MEN JUST DET! Var ju på fest igår (den var så tråkig så jag glömde den!)
Nä men den var inte kul... Här försker man prata med nya människor, men får man någon respons? NOPE! Och orka tjejerna i klassen, visst Emelie och Mickan e ju helt OK men annars, nej tack. Så försöker man vara social och träffa nytt folk, men dom pratar ju inte me en, en titta t.o.m på en som att man va från mars lr nåt. Men det är ju bara dom som förlorar på det.
sen att alla spelade fulla och drog huttar på toa är ju oxå en sak att lägga till på listan, blev bara så trött, så jag åkte vid elva och såg på film med pappa till ett då jag fick åka till F.
Popare + jag = falskt


Fika med Lina på onsdag =D

Du och jag

Höör

Nu har jag kommit hem från kära Höör, men det känns lite halvjobbigt att behöva åka hem till denna stressiga stad Stockholm. Var så skönt i Höör och Malmö, inte lika stressigt som här, och folk kan ta det lugnt på ett annat sätt verkar det som, ska nog flytta dit förr eller senare. En etta i Höör eller Hörby, eller kanske Hässleholm eller Åhus, vem vet? Skåne är iaf underbart!
Ikväll då, vad händer? Ska väl äta något med Lillebror och sen kanske få mysa lite..

Kräftor någon?

Sjukaste hemmafesten

Lämnade Bettans hus med Hanna, Jesper, Bettan (såklart), Susanna och Andrew och "vad han nu hette" - från Usa för att sätta oss på t-banan mot st. Eriksplan där vi skulle byta till pendeln.
Hade fått i mej en cider och kände att detta kan bli en lyckad kväll!
Satt och pratade med Susanna och Jesper på t-banan, allt mellan sjukdomar och kvällen i allmänhet.
Steg på pendeln i Karlberg längst bak, och fann Niklas! =) Så fortsatte vi vår resa mot Helenelund.
Var en bit att gå och gick ju inte i snabbaste takten. Men så var vi framme.
    Framme vid detta jättehus med hundratals människor cirkulerande i och utanför! Stämningen steg i gruppen.
Tog min sista cider och sen skulle vi dansa ,jag och Hanna! Ha lite att ta igen denna somarn. På dansgolvet syntes inga hetingar, men efter en stund vart jag kissnödig och Hanna och jag gick ut för att kissa... Stog i trappen utanför när någon säger "var e Cissi?" och lite lullig som jag e svarar: "här e en Cissi!"
     Detta visade sig vara en ganska sjysst kille som kan fixa in en på Café Opera om man vill, men just nu ville jag bara prata (men mest han), så vi stod där, jag Hanna och killen (som visade sig heta Billy (jag tänkte Gyllene tider såklart!) ) och pratade, tills Hanna gick iväg och jag satt kvar- fråga mej inte varför, men han verkade väl okej.
    Satt och pratade ett bra tag och kom fram till att vi hade en sak gemensamt: handboll, han spelade handboll! Haha! I Lidingö SK... Men han var inte den där Lidingö-braten man kan se framför sig, han ver heeeelt okej. Solbränd, fin mage (okej jag var tvungen att titta ;-) ) och bara allmänt trevlig (även om han var lite virrig ibland, men vem e inte d ibland)
   Slutade ju som man kunde gissa, ville väl det själv.. Men så kom Hanna och Jesper och sa "jaha vad händer här, men nu måste vi gå" jag kunde ha stannat men kändes sådär halvkul att stanna med nån man inte kände bara för att man ska å lite kyssar, det kan jag få nån annanstans.. (eller nån annan dag). Så resan hemmåt tog sin början med att vi missade bussen och fick leta upp rätt hållplats... Så hittade vi den och mitt liv krånglades till.. en viss person krånglade till det (men det är TYP löst nu så inget vi behöver ta upp här)

Ska se om jag ringer Billy idag.. ska iaf åka till Kista och svära över dom om min mobil! Kanske köpa nåt fint... NEJ INTE SHOPPA!!!
Träffa Rebecka ikväll?

Du kan inte göra så