Sorry

Vilket blogguppehåll jag har haft, och så mycket att skriva om!
Jag har:

- Jobbade på Skeppskrogen den 13 juni
- Spelat Eken Cup
- Varit på konfirmationsläger (som ledare) i Rättvik
- Jobbat på Skeppskrogen och varit på landet
- Sett Sex & the City - filmen
- Haft konfirmation för mina konfirmander (inkluderar två dagars repetitioner)
- Klippt mig
- Varit på Alex inflyttningsfest

Så --> jag ät helt slut! Och imorn drar jag ut till landet för att jobba igen...hjälp!

Men jag har samtidigt haft massa massa roligt såklart! Årets konfirmander var enna mysiga ena! (heter det så?) VI har, som dom sa i sin presentation, gjort allt från åkt rodel, bastat, dansat shottis och hoppat studsmatta. 

 
   

 
Rättviks kyrka sista kvällenSen kom jag ju hem till slut. Fick två mysiga kvällar med Fredrik och sen åkte jag ut till landet. Jobbade en dag och åkte hem nästa...

 "Nämen, en bananasplitt! Måste nog smaka"

 "Du skvallrar väl inte?"
 
"MUMS"

 
Foton: Hanna


Men den kvällen avslutades på rätt sätt: en god drink (min är den röda på bilden) och en bananasplitt!!!Mamma och pappa kom och hämtade tillbaka oss till ön
men innan vi åkte fick pappa en öl och mamma ett litet glas vin =)

Kvällen efter var det tjejkväll med Hanna, Sara, Teres och Stina - vi skulle se Sex & the City - filmen!

Bild: http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_and_the_City:_The_Movie
Den var jättebra, hade verkligen längtat efter att se den så det var extra kul att kunna gå med massa roliga tjejer =)

Men sen började allvaret med konfirmationen, repetitioner både fredag och lördag och så var konfirmationen idag. Och hur duktiga var dom inte!
I fredags hann jag både klippa mig och få massage, vilken dag! Och igår var det inflyttningsfest hos Alex. Jag somnade dock nästan på Fredriks axel när vi åkte hem med bussen, jag är helt slut.Ska snart gå och lägga mig, för att gå upp och ta skärgårdsbåten imorn kl. 10. Men då får jag 2,5 timmars bara lugn, kan sitta antingen ute eller inne och läsa min bok och lyssna på musik - precis vad jag behöver!

Det var en liten uppdatering,fler bilder kommer när jag har mer tid...
Framtida planer:
 - Jobba nu i en vecka
 - Åka ner till Skåne på söndag för uppkörning på onsdagen
 - Jobba hela juli - så kom gärna ut till Skeppskrogen i Linanäs på Ljusterö och ät pizza hos mig och Hanna!

Glad sommar till alla!

Studenter och massa sol

I torsdags tog både Niklas och Markus (Rebeckas bror) studenten, och så kom ju min älskade Rebecka hem! Dagen började då med att jag vaknade väldigt tidigt, av mig själv, åt frukost och pillade ur papiljotterna ur håret. Ja, jag använder papiljotter eftersom jag inte kan stå med en locktång i två år, och mitt hår har antagit sig väldigt konstiga vågor den senaste tiden... Men nog om det. Vid kvart i ett gick jag ut och mötte Hanna, köpte studentsnöre och blommor och traskade i den stekande solen bort till St. Eriks Gymnasium. Stog och rann bort medan vi väntade tillsammans med Niklas familj i solen, men till slut var det trä och hantverkarnas tur att springa ut på balkongen! Niklas tog några små skutt, men som Bitte sa, han har aldrig varit en stor skuttare... Glad var han iaf, och det är väl det som räknas.

Precis utsprungen NiklasNiklas innan flaket
(observera den lilla champagneflaskan - fått av mig - jag fick en stor sådan av Niklas i studentpresent =) så jag tyckte han skulle ha en han med)


Sen var det väntans tider, mottagningarna var ju inte för ens vid 17 så jag och Hanna gick till Kungsträdgården och drack vin på Smaka på Stockholm.

Hanna i den lilla skuggan vi hittade i Kungsan


Men sen var det mottagningar. Stannade inte så länge på Niklas eftersom jag skulle ta mig från Liljeholmen till Västra Skogen, och inte ville vara allt för sen. Och jag och Hanna ska fira Niklas på landet sen.
Så tog mig till Fridhemsplan, mötte upp mina päron och så fortsatte vi till Västra Skogen där vi fann en glad Markus och en kramandes Rebecka. Jag visste inte riktigt vad jag skulle glädjas mest åt, att Rebecka var hemma eller att Markus tog studenten? Jag bestämde mig för att båda var lika bra men Markus tog bara studenten just den dagen så han vann med en hårsmån.
 
Mamma Mia höll tal för sin son

   
  Markus fick en "spänniströja" i present =)


Välkommen hem gumman!


Väkommen hem syrran!

 
Så imorn ska förhoppningsvis jag och Rebecka se på P.S. I love you, efter att jag och Fredrik har varit på Skansen. Ja det är Sveiges första match imorn, men man måste väl inte se hela???

Jaha

Okej, nu måste jag rycka upp mig och ta mig ut i solen! Det här är inte acceptabelt i Sverige, att sitta inne en sådan fin dag! Kom igen nu!!!
Jag har dragit mig upp vid halv tio och upptäckt att Fredrik var inte i sängen!!! Adéle ringde och då var han inte där.. men hans mobil å sånt var kvar..pallrade mig upp, kikade ut i vardagsrummet och fann honom i ffåtöljen tittandes på tv... drog honom med mig in igen, han ville tydligen inte störa sovande mig, och gosade lite till innan han skulle hemåt. Sen var jag all alone. Käkade frukost och såg klart de två sista avsnitt Veronica Mars jag hade kvar att se på min iPod. Nu måste jag fylla på igen. Det jobbiga är att jag endast kan fylla på hos Fredrik.. och oftast glömmer vi det. Men nu ska jag komma ihåg!

Ska köpa lite studentpresenter idag, för imorn tar Niklas och Markus studenten! Och Rebecka kommer hem!!!!!!!!! Har saknat henne så sjukt mycket! Så nu ska jag äntligen få se P.S I love you, den ska vi se tillsammans, och så ska jag få krama henne!!! =) Lyckan är total!
Så imorn blir en toppendag!

Var och fyllde i min tatuering igår, det är kul att plåga sig själv två ggr nämligen tycker jag... Sen var jag ute och gick med Hector och sen hade jag konsert, kanske min sista...

Nu: ut i solen!


Välkommen hem sötnos!