Hösten är fin

Ja, hösten är nog min favoritårstid, hur konstigt det än låter. =)

Har haft en superhelg! Fredagen började med att jag och Fredrik mötte Fredriks kompis Johan och hans tjej Astrid i bowling. Jag vann första ronden (!) men förlorade den andra...vilket resulterade i att jag och Fredrik förlorade och fick bjuda de andra på dricka.  Sen var det matdags för mig, Astrid och Johan på donken, hade inte ätit nån middag och efter det var det dags att leta upp ett ölställe. Tänkte retro, men var så mycke folk, de hade ju hockey på tvn. Så det blev Limerick, där jag försökt komma in förut innan jag blev 20, nu fick jag inte ens visa leg (visst, det var tidigt men ändå!)
Hade jättetrevligt, men Johan och Astrid rörde på sig relativt tidigt, så jag och Fredrik gick och spelade biljard. Där förlorade jag stort...

Igår var det dags för mig och Hanna att ta tag i våra utgångstankar, så först var det middag hos mig - rostbiff, prousiotto (heter det så?) och potatissallad med bröd till, kaffebailyes och kex med ost till efterrätt och lite Polly =) Så efter vin och kaffebailyes blev det lite Smirnof och så vandrade vi vidare mor Casino Cosmopol! Hannas kompis har jobbat där så han skulle visa oss runt, och det var jättekul! Hans knep för att vi skulle komma dit var att vi skulle dricka drinkar, så jag fick en supergod med tranbär och jordgubbsgott och Hanna tog en Margarita =) 
Sedan var målet att vi skulle på något nytt ställe som hette Magenta, men när killarna (alla över 23) hade visat sina leg och jag och Hanna också gjorde det tog det stop. Åldersgräns:23! Det suger!
Tog en drink på Fridays och de andra killarna gick tillbaka till Magenta medan jag, Hanna och hennes kompis drog till Sturecompaniet - så nu har jag varit där också - men där var för mycket folk så då tog Hanna beslutet att hon skulle hem. Hade ingen lust att gå hem, men fick inte komma in på Ett ställe heller, där Fredrik var, åldersgräns: 23! så då hade jag inte så mycket mer att välja på än att åka hem. Såg på ett avsnitt av One Tree Hill på min dator och sen kom Fredrik =)

Måste lära er vad jag fick lära mig på Sturecompaniet igår: visa kortet så hjälper bartendern er fortare!
En kille osm precis handlat före mig i baren lärde mig detta, som jag inte hade NÅGON aning om. Haha!

Annars pluggar jag hela tiden, det är ju verkligen som ett heltidsjobb! Men har ju ganska mycket ledigt så hinner öven leva =)

Veckan som kommer: teknikern ska komma och titta på min tv och förhoppningsvis få den att funka, annars får väl Fredrik knäpp snart, och så ska jag till astmadoktorn.......... Usch, tycker verkligen inte om min doktor, men när det är en gång om året kanske det är okej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback