Vilka helger

Jag trodde inte man kunde vara såhär kär! Förra helgen hade jag och Fredrik vår 3årsdag. Den spenderade vi i Waxholm och sen med middag på vårt ställe: Pompeii.
Förra veckan var dock K A O S! Skulle fixa det sista inför inlämningen av uppsatsen så satt nog drygt 30 timmar förra veckan... Dessutom var min dator sönder så fick sitta hemma hos mamma o pappa vid den stationära, dom inte var snäll mot mig. Den är bara 4 år gammal men sååå seg och hänger sig lite då och då. och vi har inte installerat Spotify än så när jag fick tillbaka min dator blev jag lycklig! =D
Men jag och Michaela hade trevliga dagar ändå, satt hos henne i solen i torsdags, efter att ha fixat mina naglar,o åt melon och pluggade. Sen kom hon till mig i fredags =)


Men helgen var dock trevlig (fast lite uppbokad)
- Syster med familj kom till sthlm i fredags så det var middag hos päronen med alla + deras fem hundar =)
- Lisa kom på besök med sin Erik så i lördagskväll, efter att jag hade jobbat på ungdomsgården (dit det inte kom någon utan vi spelade spel) åkte jag till Abrahamsberg och hem till Julija o Conny för att träffa Lisa, Erik o Niclas P (som jag inte träffat på flera år!).


- söndagen spenderades hos Michaela där vi gjorde klart allt så i söndagskväll skickade vi in arbetet så nu väntar vi bara på svar...


Igår var en toppendag!
- Gick på provsmakning av minipizza
- Träffade Lisa o Erik inne i stan - köpte lite hårgrejer o örhängen
- Jag o Fredrik åkte in till stan för att - det får ni veta senare - och shoppade lite skjortor och en t-short till honom och en t-shirtklänning till mig =) haha, min klänning kostade 80spänn medan hans skjortor kostade minst 200! haha! gick förbi o snackade skit med gustav på 7eleven innan vi åkte till mig och åt middag: sallad med fruktsallad till efterrätt.

Kommentarer
Postat av: inger

Hej pluttan!

Klart vi ska ta en fika!

Vad gör ni i midsommar? Ni får gärna komma på fest i en villa i kungsängen om ni skulle vilja!

Vi hörs och ses..puuss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback