Jobb jobb, plugg plugg - när börjar det roliga?

Suttit här på jobbet sedan halv fem och nu börjar jag tröttna o vill gå hem. Den senaste timmen har jag läst igenom vårt examensarbete. Igår hade vi handledarmöte och med orden "ni har mycket arbete framför er denna vecka" gick vi därifrån lite slokörade. MEN! Efter drygt fem timmars arbete igår, fem timmar idag, genomläsning av Anna och Michaelas mamma PLUS av mig och Michaela så ska det nog gå!!!

Hade en sån där dag då jag kände mig lite dålig, har inte klarar teorikursen(vilket iofs inte halva klassen har gjort) och inte metodkursen (missförstod intervjumomentet så det sket sig) och nu vet vi inte hur det går med detta.

MEN så satt jag hemma hos mamma o pappa igår å skrev o pysslade och efter fem timmars arbete tillsammans med Michaela idag, där vi satte ihop det och filade å fixade så känns det redan bättre! Ska nog sätta mig och pilla på en sammanfattning nu...


Helgen var i alla fall grym! Fredagskvällen spenderades på Ett Ställe tillsammans med Fredriks kompis gäng - som inkluderar Inger, hennes syrra Susanne, Börje, Rami, Stefan.... Sen dök Gustav o Martin upp =)

Lördagen spenderade jag och Fredrik i Waxholm, hade en treårsdag att fira. Den avslutades (efter en tupplur på bussen hem) med middag på vårt ställe: Pompeii och väl hemma däckade vi på tre röda. Det var nog solen och all mat som tog ut sin rätt...

På söndagen satt jag och Michaela och skrev ihop det sista inför måndagens inskick och efter det cyklade jag hem, promenixade till päronen o åkte sen till Fredrik för middag hos han o hans mamma.

Sen var det hockey som gällde, men det var helt OK efter den helgen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback