Home sweet home

Jag är tillbaka i min underbara hufvudstad!!! I måndags tog jag (nästan allt) mitt pick o pack o satte mig på Öresundst¨get mot Lund för sista gången som skånebo. 6 väskor, varav en gick sönder, senare satt jag på flygbussen och kände det som om jag hade sprungit ett maratonlopp... Detta förklarades senare när jag la upp 4 väskor på incheckningsbandet och vågen sa: 64 kg! Dom bjöd på 14 av dessa kilo (man får endast ha 20 kg...) så jag fick betala för 30kg=900kronor... dyrt men ändå billig flytt.
Fredrik mötte mig på Brömma Flygplats o sen tog vi oss hemåt. Jag kan inte ens  förstå att jag tog mig framåt med 6 väskor, men det gick! Men jag är väldigt glad över att Fredrik kom!

Veckan innan var vi på skidresa, himla roligt! Ska inte skriva så mycke om det, skulle ta för stor plats o ingen skulle läsa det, men kan lägga upp lite bilder som visar hur kul vi hade:


Vi var iaf i Hamra i en vecka, jag och alla skåningar! Vi åkte skidor/snowboard/blades o drack öl, groggar o åt massa god mat! Jag och Eva fyllde år under resan så sista kvällen, innan jag, Eva o tre till satte oss i bilen för hemfärd, åt vi jättegod middag på Wärdshuset där vi bodde =)

    

Sen jag har kommit hem har jag varit i skolan, ätit middag med min kära Hanna och i fredags var vi på Lilla Pakistan för att fira mig och mamma och igår var jag barnvakt.

Inom en snar framtid ska jag packa ner allt igen och flytta! Ska flytta in i Hannas lilla etta på 18kvm. Ser verkligen fram emot att flytta, man har ju blivit lite van att bo själv, så för att jag och mamma ska bevara vår fina vänskap tror jag att det är en bra idé...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback