Nu börjar studentlivet!

Idag tog jag tag i det och gick med i Lunds nation! Nu ska jag bara betala in så kan jag göra min tenta utan att oroa mig =) Dessutom blev jag tillfrågad om jag ville jobba lite på nationen, jo visst det lät ju kul, så på söndag ska jag hjälpa till med brunchen på nationen! Yes nu börjar studentlivet! Och imorn ska man ju på fest på nationen så det där med att oroa sig för att inte lära känna nån kan vi ju strunta i just nu!

Sitter här i min lilla stuga med en kaka, en kopp te och Dobidoo, och är förkyld. Detta suger! Har varit frisk frisk frisk tills igår då ja började känna mig lite seg och idag PANG slog den till, FÖRKYLNINGEN! Var mindre kul i skolan då man inte direkt vill snyta sig högt o ljudligt inför 30 pers i ett litet klassrum...

Sen undrar jag vad folk har emot Stockholm, hörde två samtal om Stockholm idag om hur man inte ska plugga/bo eller vara där (okej, kanske överdriver men är man förkyld så blir det värre) Killen från Växsjö kände inte direkt att det var hans stad, och visst, hur stort är Växsjö egentligen? Sen var det några som pratade om det och jag är ganska säker på att tjejen var från Stockholm men hon skröt om att hon var minsann den enda av henne polare som har stannat i Skåne. Kul för dig! Hur man än vrider och vänder på det så är Lund en liten stad. Centrum är som att sätta ihop Fridhemsplan och Odenplan, det jag saknar är de där småaffärerna man kan gå in i och hitta massa strunt - jag saknar In&Finn! Och så har jag inte hittat en enda piercingstudio... Om Lund är större så gör dom ingen bra reklam för det de har att erbjuda... De har inga affärer, vad jag har hittat, som säljer näsdukar för 10spänn, schampo för 15kr eller sånna där byttor man har när man gör fotbad/tvättar BHar!!! Nä, Lund är en stor liten stad.

Men nästa vecka bär det av till hufvudstaden, då ska jag gå på In&Finn, kolla in SwahiliBobs nya piercingstudio och se på den vackra staden!

"Stockholm stockholm stad i världen, stockholm stockholm världens stad!"


Västerbron under sommaren


Framför slottet, behöver jag säga mer!


Karlbergskanalen (återigen, vatten MITT I STADEN!)


Sen har jag bevis på att jag faktiskt bor i skogen, här är nämligen min kompis igelkotten som bor vid mitt hus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback