Party party!

Ikväll är det Göta Källare som gäller, men ingen Fredrik =( och kanske ingen Hanna =)
Ska möta Lisa snart och åka till Fruängen på förfest hos nån kompis till nån kompis till Lisa =P Men det blir nog bra.
Har fixat jobb för april-9maj. Ska tillbaka till jobbet i Kista, det får duga än så länge, skulle jobbat i onsdags på det nya stället men det behövde jag tydligen inte, och Hanna har "sluppit" flera ggr så vet inte om man kan räkna med det, så nu ska jag jobba lunch 1 april - 9 maj i Kista, Röda Rutan. Känns tryggt, då vet man att man får jobb (och pengar). Ska kanske jobba på det nya stället också men då får jag ta det, jag är ju bara extra där, så kan bli två jobb på en dag, men det lär ite bli ofta...

Mamma och jag fick höra att  vi inte verkade vara så svenska på tunnelbanan idag, en kille frågade om det var mamma och dotter (vi satt och pratade ganska mycket) och då tyckte han att det var kul att vi pratade så mycket, som mamma och dotter tänkt. Jag gissar att han var från Indien eller nåt och sa att hans svenska vänner oftast inte säger någonting när han frågar dom saker, likadant med tjejen på min kurs som inte sa ett ord typ under hela kursen men som på tentafesten pratade på massa!
Kändes lite kul, men hur svensk kan man ara när man jobbar med syrianer, iranier, libaneser och haft massa grekiska, somaliska, kurdiska, halvitalienska kompisar. Menar ju att t.ex. greker är knappt tysta, inte heller italienare osv. Och detta menar jag är bra!

Mer prat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback