En skön helg

Har inte tagit det så lugnt som jag tog det idag, har legat i min säg hela dagen fram tills jag förflyttade mig till soffan för att se resten av "So you think you can dance", och när jag hjälpte pappa bära ut slipmaskinerna till bilen.
Så skönt! När man dessutom får vakna upp med sin älskade pojkvän kan det ju inte bli bättre!

Igår tog jag tag i det, det är ju ändå på måndag det gäller. Mamma och jag skulle till mormor på påskmiddag men innan åkte vi och... ÖVNINGSKÖRDE!!! Alla överlevde, jag körde bara HALVT på en sån där "kon" när jag backade, men det var ingen fara. Ska köra igen imorn men idag var det halt så blidde inget.
På måndag ska jag nämligen köra för första gången i Eslöv för att visa hur jag ligger till inför den två veckor långa intensivkursen. Åker nog ner till Skåne på lördag så jag hinner umgås lite med Adéle också, för att åka hem på eftermiddagen på måndag.  Ska bli kul och läntar till 10 maj då jag flyttar ner till Skåne för två veckor =) Fatta, två långa härliga veckor, men lite tufa också...

Nu har all sårskorpa på tatueringen till slut ramlat av, så kommer väl nån bild i veckan, orkar inte fota nu... Den är jättefin och nu kan jag ha vanliga strumpor igen! Har fått ha korta strumpor innan eftersom vanliga "långa" strumpor fastnade i sårskorpan. Är så glad över den!

Har varit en mysig påsk, i torsdags var vi på Göta Källare och festade, fredags hos Harry och firade hennes 21-årsdag och sen gick jag till Fredrik där även Lisa, Gustav, Adde och Martin var, trevligt trevligt! I lördags firade vi att vår kyrka fyllde 50 år, så efter midnattsmässan - som bestod av en konfirmation - hade vi fest i vår ungdomslokal och åt och spelade tv-spel. Igår var vi hos mormor som sagt jag och mamma och sen åkte vi hem och åt middag hela familjen och Fredrik. Och idag har jag baaaara tagit det lugnt, sett på One Tree Hill och läst och sett mer tv.

Imorn..ja imorn... Övningskörning, möte i kyrkan och gå ut med Hektor kanske.

image217

Kommentarer
Postat av: Hanna W

haha du måste ju säga till när du ska ut och köra så vi andra kan hålla oss borta från vägarna

2008-03-25 @ 19:20:22
Postat av: Pernilla

Hallå tuffing! Är allt bra med dig?
Tycler du, jag och Sanna ska ta den där tjejkvällen snart. Börjar närma sig :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback