Söndag,måndag och onsdag!

Party party!
Söndagens skiva var toppen, måndagens skiva (vår skiva!) var toppen och jag hoppas innerligt att kvällens skiva också blir toppen toppen!

Söndagens tema var djungel så jag kom utklädd till Jane (Tarzan och Jane u know) och satt med Tesan Rebeckas kompis under middagen. I slutet av middagen höll hon och jag varsitt kort kort tal för Rebecka (efter alla planerade tal) och fick en ful Pez-grej som pris =D
Det första jag hade sagt till Tesan när vi kom dit var att man skulle akta sig för killen som var brunmålad, för då skulle man bli brun. Och jag hängde med Tesan och Lisa, och Tesan försökte få ihop mig med en Jocke, men han var tydligen jättekräsen och tyckte väl att jag va jättekonstig (OBS efter två glas vin och en drink...) haha! Så dansade vidare och tillslut blev det så att jag och Lisa pratade med denna brunmålade kille när Lisa stod ute för att röka. Alla var jättebra utklädda så var kul att försöka lista ut vad alla var...han va.. vet jag fortfarande inte. haha!
Hade en toppenkväll och åkte hem när de stängde med Lisa, fick betala henne 50 spänn för taxi 8fast jag hade tänkt ta bussen...)

Måndagens tema var Woodstock, alltså lite hippie! Jag va utklädd på middagen men sen höll jag på att svettas ihjäl i min kjol så fick bli den prickiga klänningen igen... Adéle och Sebbe var där och vi hade jättekul! Sen kom Micha, Alex, Harry, Lisa, Gustav och Adde. Dansade, söp och bara hade en toppenkväll. Sen gick jag och Adéle hem när de stngde och pratade om allt och ingenting på vägen hem genom stan "...sakta gå hem genom stan..."

Igår pallrade jag mig iväg på utvärdeingsmöte samt en föreläsning i skolan...segt, men sen gick jag och Adéle och köpte glass och spatserade i Rålis =)

Ikväll är det Linas skiva och jag kör på 80-tal!

Jag har klantat mig igen, förlåt. men vet ju inte hur jag ska eller inte göra.
Kan väl svara på mina sms iaf...
Förlåt, men hjälp mig att förstå så kan detta lösas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback