Lördag

Fick G på mitt fysikprov!!! Lyckan är total! nu måste jag bara göra ett prov till i skolan och sen är det tyyyyp klart! Lycka! 12 år av mitt liv går mot sitt slut, men det är ju lite sorgligt oxå.

Idag var vi och shoppade på en outlet, jag köpte en super super supersöt klänning från Triple Five Soul (älskar d märket!) å ett linne me prickar på och så fick jag ett par skor! Mamma köpte två par å så va d 3 för 2 å då fick jag ett par fina Pumaskor, de ser ut som Vans...
Sen åkte vi på gudmor Carinas utställning vid Reimersholme och sen åkte jag hem för att plugga fysik... Det gick lite segt, ringde Hanna för att beklaga mej, och för att hon skulle få beklaga sig, vilka bra vänner vi är. Det är inte alla man kan ringa å beklaga sig över, men med Hanna går det =D

Tog en paus för att bada å sen en paus till för att skriva klart min Biotekniksföretag - text. Hoppas hon tycker den räcker, då får jag MVG i bioteknik! (känner att detta inlägg kretsar mycket runt betyd men de sätts på onsdag!)

Nu ska jag återigen återgå till min kära (hatade) fysik bok Quanta och läsa på om jut kvanta/atomen... hata!!! Blir ju nästan ledsen över att behöva göra detta.

Fick en ros på mms av Fredrik i torsdags när vi skulle sova, han e söt han...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback