Tänk vad man kan hitta i en iPod

Letade i min iPod efter nån bra musik som jag orkade med på vägen hem i söndags, men det var lite dåligt med det. Men så hittade jag "Jag ljuger så bra" med Linda Bentzing! Haha! Det är verkligen en Sanna låt, och har inte pratat me henne på jätte länge =( får se till att träffa henne snart.

Är så himla trött, får aldrig sova! Sov knappt i Riga (inte så konstigt) å så var jag ju på Emil å Isaks skiva i söndags när jag kom hem och då la jag mej ju vid kvart över tre och gick upp 7 igår... Å igår somnade jag vid halv ett å gick upp halv åtta...
Men nu har jag fått sova, i typ två timmar =)

Iaf, Emil och Isaks skiva va ju toppen! Massa folk man inte träffat på år å dar! Kände inte ens igen Kribba först...
Och Erik som skulle bjuda på tequila men som var för full för att komma på att han kanske inte hade pengar så att det räckte... Och Niclas med Lisas fina smala cigaretter i handen (inköpte i Riga btw), manligt! ;-)
Haha!
Men fick ju knappt chansen att säga nåt till Emil, han bara drog iväg från oss hela tiden... Dök upp, dansade en halv sekund å hoppade därifrån, vore kul att få träffa honom nån gång.

Hade projektredovisning idag, gick ju skapligt. Lite krångel som gjorde att våran bilaga/tidning blev i A5 storlek istället för A4, men det stod ju samma saker så var okej. Kul att se Lindas och Petras så hemilghållna projektfilm, hela klassen var tydligen filmade i smyg, utan att vi visste om det! (egentligen olagligt! haha!)

Imorn ska en del av pengarna till skivan in så måste pressa folk på pengar... Och fårse om jag kan gå på Elins skiva, har inga pengar till d nu å måste betala till skivan imorn... Får se till att skåningarna betalar nu, och då får jag veta hur många biljetter jag har kvar.




Ja, det var pinsamt


Kommentarer
Postat av: Hanna

va, hade de smygfilmat klassen?? va va va? jag vill se!! :P

2007-04-26 @ 22:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback