Har en paus i mitt pluggande...

Jag är sämst på plugga och så är det, jag har väääldigt lätt för mig att ta en paus om jag sitter, som nu, vid datorn. Och nu är det en sådan paus, måste ju får berätta lite för er om mitt liv!
Har kommit fram till att denna blogg är pojkförbjuden, ni tjejer får läsa men boysen får hålla undan sina små näsor..

I söndags åkte dom iaf, efter en toppen lördagskväll! =) Älskar mina skåningar, och Jian var med vilket var roligt, och så va ju Sebbe med, skön kille som jag gärna träffar mer, och han bor ju typ runt hörnet!
Saknar dom redan så jag blir ledsen, men dom kommer ju den 7 (lr 6:e) maj!

Igår satt jag i konfirmationsmöte i två timmar och sen travade jag hem till historieböckerna och satt med dom till 22.45... (med en paus för midag med mamma och Ice Age)
Fick inte ens träffa en viss pojke, fast det var jag som stoppade mej och sa att jag skulle plugga, och det gjorde jag! Satt hela kvällen och kom faktiskt framåt med min uppsats om USA och deras invandring från 1800talet =P  Är liiite intressant iaf! ;-)

Nu sitter jag iaf här ensam, han kommer inte komma hem tidigt, han försöker lura sig själv =)
Ska träffas imorn istället efter mina konfirmander (båda grupperna) och Ingemar Johansson samt Clowner utan gränser!!! =D

På fredag åker vi till Umeå och alla valparna! Syrran har en kull 1 månaders, 1 sex veckors (typ) å nån mer! Fatta!
GOSA GOSA GOSA!

Blir ingen mondaybar kryssning eller någon mondaybar kväll nu på torsdag, biljetterna var slut till båda som det ser ut, men Hanna och jag ska ha vår egen "kryssning" på landet, som Hanna sa, en kryssning på land e ju toppen! haha!

Snart ska jag ta kort på klänningen jag köpte i fredags så alla kan se hur fin den e!

 Min Hanna e bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback