På torsdag äts det ärtsoppa på lördag är det fest, men fredag är ändå den dag som är bäst!

Japp, idag är det fredag, och vilken fredag! Jag ska jobba om cirkus två timmar, men dagen har redan fyllts av händelser.
Gick upp åtta hos Fredrik, åkte hem och mötte min käre syster, som var ganska besviken över att jag inte hade sovit hos henne, äter rostade mackor och dricker te och pasionsfruktsjuice (älska den!) och byter om. en börjar äventyret, efter att syrran duschat, sminkat sig och bytt om... då skulle vi ut till Ekerö och köpa en liiiten liiiten Stina! Den lilla 10 veckor gamla Jack Russel terrier valpen som min syster skulle ha. De ska börja föda upp Jack Russel hundar också, efter att ha fött upp schäfrar i flera år. Och gu så söta de var! Emelie skulle självklart ha den minsta valpen i kullen, men dock den sötaste, om någon kunde vara sötare än den andre... Satt med ägaren Svante som bjöd på kaffe och så fick Emelie skriva på lite papper medan lilla Stina struttade omkring på golvet, och emellanåt blev upplyft till oss för lite kel.


image194















































Stina!

image195
Jag och Stina


Sen åkte vi och visade Stina för mamma på jobbet och sedan vidare till McDonald´s för lite mat, och så skulle Emelie försöka få Stina att kissa - utan vidare bra resultat. Blev tre Chicago "blaha blaha" Star och sen var vi tvugna att lämna Emelie till flyget. Jag fick till slut Stina att kissa och så gick hon och jag in på Bromma flygplats, alla vänder på huvudena och ser sådär glada ut när den lilla lilla valpen kommer i min famn.
När vi hade lämnat Emelie åkte jag och pappa på shoppingtur! Stop 1: Coop för köp av "Snabba Cash" och filmer
Stopp 2: Systemet för köp av lite cider, och vin till pappa.
Stopp 3: Plantagen för köp av en ny änglatrumpet, blev en vit och en röd plus två vattningskrukor, en reakruka och påskliljor till mamma!
Stopp 4: Hem!

Måste väl äta nåt innan jag ska jobba, blir väl till typ elva, men sen får jag knata upp till Hanna för lite sent fredagsmys! =)

Urk!

Nu har jag suttit sedan runt 12 och knepat å knåpit med denna förbannade promemoria. Okej, har inte suttit och skrivt hela tiden, det mesta skrev jag ju igår, och då tog jag en paus vid tre och gick ut och köpte godis, juice och smör så jag kunde baka idag. Det blev bananmuffins, en premiär, och goda var/är dom!!!
Är så trött på att sitta här men nu är den nog klar, Adéle läste den och tyckte den var bra, får se vad mamma tycker, men sen ska jag nog gå och lägga mig.. oj, har inte läst materialet till imorn, kanske borde göra det..typ nu...
ÅÅÅHHH!!! aja, sånt är mitt liv, men efter imorgon blir allt bättre!! =)

En dag i bokens värld

8 dagar tills uppsatsen ska vara klar, och jag har inte ens börjat. Jag vet att när jag väl börjar skriva så kommer det gå bra men vägn fram tills dess är väldigt krokig...
Gick in på Hannas blogg och såg att hon hade köpt saker från Victorias Secrets, och avis som jag vart skyndade jag mig också in på den sidan för att studera närmare.. ska nog beställa några trosor.. det får man väl unna sig?

Jag är i desperat behov av en ny garderob, eller överhuvudtaget en garderob!!! jag har nu skapat en strumpkartong, en skokartong, där jag förvarar de strumpor som inte får plats i min låda. Sen har jag de flesta kläder hopvikta på min stol i mitt rum för att det är ingen idé att försöka slåss med byrån om att få ner dom där. så nästa helg blir en resa till Mio och IKEA för att hitta en gardero. De på Mio är ganska mycket dyrare men så mycket finare, och de håller antagligen bättre också...

Ska väl återgå till att kanske krafsa ner nåt om de olika straffen man kan få om man begår ett brott... allt från fängelse och böter till fotboja och samhällstjänst. Imorgon blir det en heldag på bibblan!

image192

Se så fina trosor i så fina färger!
image193

Eller varför inte dom? Som Hanky Panky trosor fast snyggare...
www.victoriassecrets.com


Okej, då fick vi inte titta längre, åter till pluggandet...

Mitt nya liv

Nu har skolan hållt på ett tag, halva kursen har gått och uppsats-deadlinen börjar närma sig, den 28 är strax runt knuten.
Har inte skrivit så mycket, har knappt varit inne på internet, har lixom tappat suget... Men tänkte få skriva av mig lite.
Skolan är super, det är jättespännande med juridik, precis som jag trodde, men det här med att plugga är lite jobbigt, men vad ska man göra?!
Pendlar till Uppsala 3 ggr i veckan, kommer bli två nu from nästa vecka. SKönt. På fredag åker jag och mamma ner till Skåne för att fira Adéles 20årsdag! Fredrik hänger inte med, blir en mor å dotter resa denna gång.

Förra helgen var jag på STUH och myste med folk som är precis som mig, galna konfaledare som älskar att leka, fast vi är runt 20...och i år var Micha med så jag var inte helt ensam från St. Göran, och så kom Christoph också. =)
image185Johanna från Oscars församling, colling!
image186Linnéa från Fresta =)

OCh i veckan har jag tagit det lugnt (typ) pluggat å träffat Fredrik, det var ju Alla hjärtans dag i torsdags och måste berätta om min lyckade, numera kallat spionuppdrag! Sov hos Fredrik i onsdags och på morgonen skulle båda iväg, men gömt i väskan hade jag ett paket å ett kort. När han gick in i köket för att prata med sin mamma rusade jag snabbt in och la det på hans kudde och låtsades sedan att jag behövde hämta en tofs som låg på hans sängbord... sen var det bara den pirriga väntan tills han skulle komma hem och hitta paketet. hehe! Runt 17 fick jag ett telefonsamtal som visade att mitt uppdrag hade lyckats "Hej spionen!" vad vad jag fick höra ;) hehe! sen fick jag en låda Marabouhjärtan av honom på kvällen =)

Igår provjobbade jag på en libanesisk restaurang i Duvbo, Hanna har ordnat så att vi ska få jobba där, vilken toppentjej! Det gick jättebra och de var nöjda, men jämfört med detta jobb har jag redan lagt fram hur jag vill jobba, så till en början blir det fredag-lördag kvällar tills jag slutat skolan och därefter kanske några fler dagar men inte för många, måste få lite egen tid. Kanske flytta hemifrån??? Skulle vara toppen!

Jaha, ska man plugga lite kanske, vill inte man vad ska man göra åt det.

image184



Just det, det har ju inte heller hunnit skriva om, min älskade Rebecka har åkt till Nya Zeeland!!! Saknar henne nåt så fruktansvärt men måste ju visa lite bilder från avskedsmiddagen =)
image187

Tesi och Markus

image188

Rebecka, Tesi och Markus
image189

Rebecka och Danne
image190

Rebecka och Bim
image191

Kramkalas efter kvällens fika

Kramar till dig sötnos, jag vet att du har det toppen!
Ses den 5 juni!!!