En skön helg

Har inte tagit det så lugnt som jag tog det idag, har legat i min säg hela dagen fram tills jag förflyttade mig till soffan för att se resten av "So you think you can dance", och när jag hjälpte pappa bära ut slipmaskinerna till bilen.
Så skönt! När man dessutom får vakna upp med sin älskade pojkvän kan det ju inte bli bättre!

Igår tog jag tag i det, det är ju ändå på måndag det gäller. Mamma och jag skulle till mormor på påskmiddag men innan åkte vi och... ÖVNINGSKÖRDE!!! Alla överlevde, jag körde bara HALVT på en sån där "kon" när jag backade, men det var ingen fara. Ska köra igen imorn men idag var det halt så blidde inget.
På måndag ska jag nämligen köra för första gången i Eslöv för att visa hur jag ligger till inför den två veckor långa intensivkursen. Åker nog ner till Skåne på lördag så jag hinner umgås lite med Adéle också, för att åka hem på eftermiddagen på måndag.  Ska bli kul och läntar till 10 maj då jag flyttar ner till Skåne för två veckor =) Fatta, två långa härliga veckor, men lite tufa också...

Nu har all sårskorpa på tatueringen till slut ramlat av, så kommer väl nån bild i veckan, orkar inte fota nu... Den är jättefin och nu kan jag ha vanliga strumpor igen! Har fått ha korta strumpor innan eftersom vanliga "långa" strumpor fastnade i sårskorpan. Är så glad över den!

Har varit en mysig påsk, i torsdags var vi på Göta Källare och festade, fredags hos Harry och firade hennes 21-årsdag och sen gick jag till Fredrik där även Lisa, Gustav, Adde och Martin var, trevligt trevligt! I lördags firade vi att vår kyrka fyllde 50 år, så efter midnattsmässan - som bestod av en konfirmation - hade vi fest i vår ungdomslokal och åt och spelade tv-spel. Igår var vi hos mormor som sagt jag och mamma och sen åkte vi hem och åt middag hela familjen och Fredrik. Och idag har jag baaaara tagit det lugnt, sett på One Tree Hill och läst och sett mer tv.

Imorn..ja imorn... Övningskörning, möte i kyrkan och gå ut med Hektor kanske.

image217

Party party!

Ikväll är det Göta Källare som gäller, men ingen Fredrik =( och kanske ingen Hanna =)
Ska möta Lisa snart och åka till Fruängen på förfest hos nån kompis till nån kompis till Lisa =P Men det blir nog bra.
Har fixat jobb för april-9maj. Ska tillbaka till jobbet i Kista, det får duga än så länge, skulle jobbat i onsdags på det nya stället men det behövde jag tydligen inte, och Hanna har "sluppit" flera ggr så vet inte om man kan räkna med det, så nu ska jag jobba lunch 1 april - 9 maj i Kista, Röda Rutan. Känns tryggt, då vet man att man får jobb (och pengar). Ska kanske jobba på det nya stället också men då får jag ta det, jag är ju bara extra där, så kan bli två jobb på en dag, men det lär ite bli ofta...

Mamma och jag fick höra att  vi inte verkade vara så svenska på tunnelbanan idag, en kille frågade om det var mamma och dotter (vi satt och pratade ganska mycket) och då tyckte han att det var kul att vi pratade så mycket, som mamma och dotter tänkt. Jag gissar att han var från Indien eller nåt och sa att hans svenska vänner oftast inte säger någonting när han frågar dom saker, likadant med tjejen på min kurs som inte sa ett ord typ under hela kursen men som på tentafesten pratade på massa!
Kändes lite kul, men hur svensk kan man ara när man jobbar med syrianer, iranier, libaneser och haft massa grekiska, somaliska, kurdiska, halvitalienska kompisar. Menar ju att t.ex. greker är knappt tysta, inte heller italienare osv. Och detta menar jag är bra!

Mer prat!

Blommor 19 mars

Här kommer en uppföljning efter två veckor på mina blommor, det växer så det knakar i mitt fönster!
image215

Den vita blomman


image216

Den röda blomman


Den vita växer fortare än den röda känns det som men den röda har fått lite fler blad



Igår var det tentafest! Eftersom jag knappt varit inne på internet i helgen eller i måndags visste jag inte att man var tvungen att föranmäla sig, och jag hittade inte heller var, så det hade jag inte gjort. Men väl där fixade dom det så jag fick mat och dricka, no worries!
Tog sista tåget hem, känns skönt att kunna vakna hemma, det är ju en dag idag med! Så snart ska jag gå ut på promenad med Hektor, vår kompis tax. Sen är det konfirmander, men Christoph har inte ringt än så vet inte riktigt när jag ska vara där =S

För typ två dagar sen tänkte jag skriva lite här men internet lät mig inte så det blidde inget.
(Fixade mina naglar igår så e lite krångligt att skriva...)
Tänkte i alla fall berätta lite om den underbara lördagen! Sista matchen på säsongen och melodifestivalen skulle firas, med laget såklart! Käre Linus, vår tränare, är ett stort fan av schlager visade det sig så det fick vi INTE missa! Åt först middag på en grekisk restaurang på söder, jättegott!, och sen gick vi till Ett ställe, också det på söder, vid medis. Där såg vi på Melodifestivalen och drack champagne, och rätt låt vann ju såklart!!!
(Kikar ut...Åh, solen tittar fram där ute!)

Pluggdag

Nu har vi en sån där dag igen, när jhag egentligen måste sitta med näsan i boken heeela dagen! Men, det kan man ju slingra sig ur. Så jag:
1. bakade bullar
2. Åt lunch
3. Sitter här..

Men tänkte visa min fina bullar, får såna där bakryck när jag ska plugga..
image213
 
Efter jäsning, innan ugnen


image214

Efter ugnen, några har blivit ätna och bortskänkta till bror mins musikgrupp..


Ska få träna snart, måste det, håller på att somna hela tiden, somnade när jag hade läst klart EG-rätten, men det är ju inte så konstigt för det är gryymt tråkigt!!!

Jag gjorde det!

Nu har jag äntligen fått det gjort, har velat göra det så länge! I fredags tog jag mod till mig (samlade på mig det i torsdgas) och gick och tatuerade mig! Låter som typ Miami Ink där de bara spatserar in och får det gjort..så lätt var det inte! Jag åkte dit till tio på morgonen för att få en kölapp, det är drop-in på fredagar. Han i telefonen hade sagt att det var bra att vara där lite innan, men det han menade var att man skulle varit där typ nio och väntat tills de öppnade... så jag fick nummer 13 och skulle då vara där vid två om det blev innan fyra som han sa. jag och Lisa kom dit klockan två, fick veta att det kanske kunde bli om cirkus en och en halv timme, det var okej så vi åkte till nya Lush på Kungsgatan och shoppade lite, och hälsade på Gustav på 7eleven. Sen åkte vi tillbaka till typ halv fyra för att få veta att det var typ en och en halvtimme kvar då med.. gick till Ringen, shoppade lite och sen gick vi tillbaka, för att vänta drygt 40 min... Precis innan de skulle stänga var det min tur! Men nu är det i alla fall gjort!
image201
Fyller i hälsopapprena...
Lisa var min "dokumentatör" (heter det så?)

image202
Bilden i svartvitt innan
Hade valt e bild och bett att få den lite omgjord. Denna är typ helt omgjord och mycket finare!

image203
Så sitter bilden på benet...nu är det dags

image204
Bzzzz... PAIN!
Tänk er, tjejer, när man epilerar benen. Så ungefär känns det, fast i 45 minuter och en slö epilator

image205
Jag försöker hålla masken...

image206
Okej, det gööör ont!

image207
Det ser ju för hemskt ut...

image208
Fokusering

image209
Får försöka koncentrera sig på annat, typ prata med Lisa och, ibland, hålla hårt i hennes handled...

image210
Färdig!!!

image211
Under plasten



image212
Och såhär ser den ut två dagar efter =)
Mycket bättre än förväntan!



Nu ska jag återgå till "procesrättens grunder" och sen spela matc
Och idag kommer Adéle!!!

Blomma 5 mars

Jag har kommit på ett nytt tema som kommer återkomma i min blogg nu under våren: Mina änglatrumpeter.
Kanske skrev det i förra veckan att jag köpte två nya änglatrumpeter, eftersom min olyckligtvis DOG i höstas/vintras efter att pappa skulle "ta hand" om den - alltså beskära den som man ska, men det tyckte den inte om så den dödde, mycket tragisk historia. Nu har jag alltså haft typ 4 änglatrumpeter: den första som jag fick från farfars underbara blomma som beskärdes efter att han gått bort så vi fick tre från denna jättestora blomma, och nån i pappas släkt fick resten. Sen när vi åkte till USA fick en granne ta hand om dom så dom inte skulle stå utan vatten. Då drabbades blommorna av så kallat "Spinn" en jätteäcklig blomsjukdom som gör att blomman får någon slags kryp som spinner nät över hela,jätteäckligt är det! Så tyvärr överlevde de inte de tio dagar vi var borta =(
Sen köpte jag och pappa en ny till mig på nån blomaffär. Det var den som höll till i höstas och den som känner mig väl har antagligen fått se bilderna när den blommade med två jättevackra, vita, trumpeter. Helt otroligt!
Men som sagt den dog, men den hade jag räddat flera gånger från "Spinn", köpte farligt gift och grejer... Sen fick jag nån från Netto, men den dog typ på en gång...
Nu har jag iaf två nya, än så länge ganska små men de kommer växa nu när solen börjar lysa i mitt fönster.
Så här är bilderna från idag: 5 mars 2008 på den vita och den röda änglatrumpeten.

image198
Den som kommer få vita blommor
image199
Den som kommer få röda blommor

Dom växer så det knakar och så har jag köpt supersmarta krukor - sånna där självvattningskrukor så då kan man inte glömma att vattna, de behöver nämligem mycket vatten!

Måste visa min söta lille kisse, såhär skönt har han det på dagarna
image200
Busen har tagit hela pappas fåtölj i besittning och sover så skönt.


Idag är det första förträffen med somamrkonfirmanderna, ska bli spännande och se va det är för människor...

En dag i roets tecken

Vilken rubrik! =)

Idag är min ganska lediga dag på länge, i två veckor har jag knepat å knåpat med det där PMet, och eftersom jag lämnade in det i torsdgas vart det en lugn dag idag. Gick upp vid tio och gick till polisen vid tolv för att skaffa nytt pass, mitt leg går ut imorn och passet den 28e så var på tiden. Nu har jag lite press dessutom på att skaffa mig ett körkort, jag har ju inget leg snart! Får leva med passet har ingen lust att lägga ut massa pengar på leg som jag inte behöver såå länge, passet kostade ju dessutom 400!

Igår kväll var en superkväll! Tränade till tio och åkte sen och mötte Fredrik för våran sena filmkväll
jag hade fixar grönsaker och blandat dippen, han hade med sig cola och filmen, som jag inte fick veta vilken det var. Han sa att jag hade velat se den, romantisk, rolig...
Det visade sig, efter att vi hade bråkat med dvdn och PS2 att det var Enchanted! (Förtrollad) från Disney!
image196

Precis vad jag behövde igår, en romantisk, lite fånig och rolig film! Efteråt somnade jag på två röda men vilken film!

Igår var jag ju också i skolan, vilket tar en hel dag, fast vi bara är där mellan 13.30-17 (lektionen börjar 15.15) men man ska ju ta sig dit o så.. men på vägen hem kom jag på att de sålde min superinpackning på en salong så jag tog tag i saken å köpte den dyra inpackning jag velat ha så länge!
image197

Det är pepparmint i den som gör att hårbotten friskas upp och jag känner redan idag att den mår bättre. =)

Nu ska jag klä på mig lite mer passade kläder och gå och möta Tesi för en fika/öl/matbit - det som faller oss in helt enkelt!