Fredag 29 juni

Igår var en toppendag! Mitt viktiga samtal slutade lyckligt och därför kunde jag må bra heeela dagen! Sen åkte vi till stan jag o Fredrik, där Fredrik skulle köpa tröjor å skor. Jag skulle vara med som smakråd...och inte shoppa.. vi såg ju hur det gick med det.
Men åkte väl ner runt tolv och började i Gallerian, på Jack & Jones, som har supersnygga killkläder! (har alltid tjatat om att jag skulle vilja ha en kille så jag kan köpa snygga killkläder där till nån som inte är min lillebror...) Fredrik köpte en skitsnygg skjorta och sen fortsatte vi mot Carlings. Men på vägen ligger Pearlchains, billigare än Pärlshoppen, men dom har tyvärr inte allt man kan vilja ha (typ illig vajer och dylikt.) Så vi var tvungna att stanna till där och köpa det jag ska använda till Elins armband, resten får jag köpa imorn på Pärlshoppen i Västermalmsgallerian.
Carlings hittade Fredrik en snygg tröja med ...inte rolig.. aja, en text som passade honom (eller vad man ska säga). Och sen skulle vi hitta skorna...ojojoj...Gick mot Nilsons, stannade till för att köpa nagellack. Fråga aldrig killar om hjälp när ni ska köpa nagellack, det är lite för avancerat... köpte iaf Mavalas "Nice" som jag tittat på länge.
På Nilsons hade de inte de skorna Fredrik ville ha, så vi gick till NK. Inte heller där hittade han några. Men JAG hittade.. EN KLÄNNING!!! Från Pepe Jeans =) PÅ REA!!! Svart och vit-randig med små guldränder mellan =) Superfin! Är typ en lång tröja, men den går att ha som klänning, så det blev en klänning. Då var jag ju tvungen att köpa nya leggings och strumpor på Lindex senare... Men vi var ju fortfarande på jakt efter Fredriks skor. Så vi återvände till Gallerian till FootLocker. De han hade letat efter var ett par supersnygga Lacoste, men han var lite velig ett tag så det blev inga skor igår.
När orken började tryta var det bara ett stop kvar, Pocket Shop. Köpte Marian Keys nya bok. Har kommit typ två sidor, men den verkar vara ett kap!

Sen klockan 15 skulle jag vara i kyrkan för att repa sånger och drama inför konfirmationen imorn. Mina änglar till konfirmander sjöng så fint och spelade upp ett superbra drama, och sen fick vi gå hem =) Jag packade ihop lite saker och sen åkte jag för att möta Fredrik igen, skulle laga spagetti och köttfärssås. Mästerkocken Cecilia slapp hacka löken och koka upp vattnet till spagettin, men annars klarade jag det. Nästa får vi avancera till nån annan sås, men vi tar det i kan först.
Under middagen såg vi klart på Shrek 3, som inte alls var lika bra som de andra två filmerna, och efter att ha ätit upp Ben &Jerrys glassen och varit nere och handlat popcorn såg vi Fast & the Furious 3 Tokyo drift. Superbra film, älskar snabba bilar (nån konstig hemilg kärlek jag har) å så var ju Vin Diesel med i typ tre sekunder i slutet, och snacka om att jag blev lycklig! "Vad är det du tycker är snyggt, det rakade huvudet eller musklerna?" Jag vet inte, men nåt är det...Jag är ju inte som Micha som bara har ögon för sin kille, sorry Fredrik, men Vin Diesel ÄR snygg!
Somnade runt halv två för att kämpa mej upp 8.20 och åka till kyrkan igen.
Nu, efter 7 timmar i kyrkan, är jag hemma och ska snart lägga mej i badet. Sen kanske jag får två timmar me Fredrik =) Eller så kommer han hit =)

image102

Efter en slö dag på jobbet

Började kl 17 å slutade 22, då jag och Yusef satte oss på färjan hemmåt. Från Ljusterö hem till mig (om man blir släppt i Mörby) tar det cirka 1,5 timmar..vilket är lite segt, men man får iaf komma hem. Imorn ska jag fixa en hel del, å göra en hel del kul =)
1. Ringa viktigt samtal
2. Shoppa me Fredrik
3. Repa me mina konfirmander i kyrkan
4. Äta middag me Fredrik

Låter som en toppendag =) Längtar redan..

Vill bada, mitt hår är nästan så smutsigt att jag inte ens vill lägga d på kudden...(men d e nog bara jag)
Ska kanske få bada snart å sen sova, är trött...
Var knappt nåt folk idag på jobbet, å det är väl förståeligt när det typ har regnat hela dagen och är torsdag, min fråga idag är: varför går man på restaurang på en torsdag? Förslag är välkomna, en av dagens anledningar var "sista dagen på semestern"... fler tips?
Tillslut degraderade jag mig själv till diskflicka då våran usla diskpojke inte gjorde något vettigt...Sen drack jag te å stod på verandan å prata me Hamid, Yusef å Pelle... O så blev klockan tio i tio å vi åkte till färjan å sen hem =)

Har massa pengar nu =) ska shoppa imorn!


image101
Jag saknar min Becka...

Hem ljuva hem

Efter många resor Sverige runt är jag tillslut hemma.
Den 13 juni åkte jag till Rättvik för att jobba som konfirmandledare och samma dag som jag kom hem, den 21 juni, åkte jag och Fredrik till Skåne för att fira midsommar. Jag har ännu inte hunnit vila ut och tänka på allt men tänkte skriva några rader för att uppdatera.



Rättvik
Det är alltid trevligt att åka till Rättvik, jag brukar uttrycka det som att det är en fristad, och att det är som Ängsholmen, fast på land. Stiftsgården där vi bodde ligger 50 meter från sjön Siljan och har världens finast utsikt över typ heeela Rättvik.
Årets konfirmander var (är) typ vääärldens gulligast, och om jag tjafsade med dom och var trött på dom ibland så slår dom alla konfirmander jag har haft med hästlängder! 10 stycken gulliga 14 åringar som kunde få mej att skratta, gråta, bli arg eller bara vara mig själv med.
Jag hoppas de lärde sig lika mycket som jag (men helst mer) och att de hade minst lika kul som jag!

Rebecka, Olivia, Dennis, Nichole, Elisabeth, Christopher, Anton, Linnea, Agnes, Linn och kära ledarna, Micha, Alex, Christph och Aron. Tack för ett superläger!


Men väl hemma var det bara att packa om i en annan väska och dra till Odenplan för att möta Fredrik och åka till Skåne.
En 4 timmars lång tågresa senare mötte vi Adéle och Björn i Hässleholm, för att åka hem och möta Heinz, Camilla och Carro som fixade grillningen.
Nästa dag var det midsommar, en hel del att fixa och mina uppfigter var: koka MASSA potatis (läs:där massa blev över) och koka ägg, samt klippa korvar (vilket Adéle gjorde sen när hon kom hem efter jobbet.)
Midsommarafton blev super, vi var cirka 12 pers som festade tillsammans och det blev mycke att dricka, allt från Xider till Skåne Akvavit till Mariestads... Carro hade varit över till Danmark tidigare under dagen och köpt en Absolut till mig och Fredrik, han tyckte vi behövde lite, mer... Den vart inte ens öppnad dock. Vi sjöng snapsvisor, satt och myste vi par som var och flyttade oss senare in till stugan för att fortsätta. Eftersom jag hade varit igång i typ 10 dagar var jag skittrött och vid halv ett orkade jag tyvärr inte festa mer... Jag sa till Fredrik, som hade kul me Björn som det såg ut, att han kunde få stanna uppe, men icke, han skulle sova när jag ville. Jaha sa jag och så gick vi å la oss. Nästa dag ville jag bara ligga i sängen "Jobbig vecka", som jag och mamma kallar det, hade drabbat mej (bakfylla även kallat).  Det blev en dag av slappande i soffan, varav jag drack vatten och sprite och åt två mackor. Under kvällen avancerade vi och jag och Adéle fixade i ordning lite rester från dagen innan som vi fyra åt. (jag, Adéle, Fredrik och Björn.) Sen kom Heinz och Camilla, och Camilla hade med sig sin lilla hund, som vägrade ligga still eller vara tyst...suck. Men till slut somnade den och Jerry Springer - tittandet kunde fortsätta i godan ro. Detta hade pågott sen cirka 19 och det var det enda vi såg på tills jag sa att jag ville sova, runt ett... (igen).
Så jag och Fredrik gick och la oss och gick upp runt 12 nästa dag. Hemresan skulle börjas 15.23 då vi skulle ta tåget till Lund för att ta tåget till Stockholm.
Väl hemma duschade jag och packade ner det som man behöver för en natt, ville inte sova ensam i den tomma lägenheten utan åkte til Fredrik. Blev bjuden på en whopper-meny sen låg jag och försökte sova, vilket jag lyckades med runt halv två...

Nu är jag hemma igen för en stund, ska snart dra till Fermsholmen där Hanna väntar =D

Nu var det över

Vilken dag det blev! Heeeeelt underbar! Kunde inte ha blivit bättre.
Så här såg min dag ut:


1. Champagnefrukost kl. 08.00 på Wembleyn bakom skolan.

image84image93

2. Fotografering 9.20

3. Skriva i allas mössor och äta av frukten elevrådet delade ut

image82

4. Gubblunchen.

image90image91
Jag höll tal. Var inte nervös men sen tittade jag på min darrande hand och då blev jag lite nervös.  Kom inte med bland de tre bästa men klassen tyckte det var bra och det är det som räknas!

5. Utspringet!!!

image95image96image97image98


6. Flaket!!!

image92image81
Pappa följde efter på moppen vilket var sjukt roligt!

7. Åka Hummer!

 image94image83
Lyckan var total, sket fullständigt i att jag kom för sent till mottagningen. Allt för Hummerresan!
Kort men underbar resa! (Londonviadukten - Slussen)

8. Mottagningen.

image87image88
Alla hade suttit och väntat i en timme men till slut kom jag! Hade jättekul. image89image86

9. Slutskivan.

image99
Dansade hela kvällen, från tolv till tre! Johanna var där och jag höll mitt löfte och bjöd henne på en cider efter att hon hade hållt sig nykter på vårt flak.
image100
Vår coola historielärare var DJ, men jag missade det =(

Tack för alla fina presenter och alla som kom dit och firade min dag, den kunde inte ha blivit bättre.

Shit!

IMORN IMORN IMORN!


image80

ojojoj!

Hur ska detta gå?! Två dagar kvar, det är ju heeelt sjukt! Fattar ni?! Nej det gör ni nog inte, för det gör inte jag heller! Jag tar alltså studenten om TVÅ dagar! HJÄLP!!! Jag ska:
1. Skriva ett tal till klassen
2. Baka tre chokladtårtor med mamma
3. Spela konsert i Rålis
4. Sätta upp papiljotter att sova med
... och säkert massa massa mer! Och allt detta ska göras färdigt till imorn kväll! Blir ju stressad, nervös, ldesen, glad, orolig, knäpp, flamsig, snuvig, trött, solbränd och allt annat man kan bli PÅ SAMMA GÅNG!!!

Fick iaf jättefina studentpresenter av Elizabeth idag, en fin kopp från Rörstrand, med speciellt fat till och världens vackraste solros! plus lite choklad...=)


Tre veckor, tre underbara veckor har gått =)

image79