Update

Nu är veckan snart slut, men har en jobbdag kvar...Imorn ska jag jobba ihop med en ny tjej som ska jobba kvällar, hon är lika gammal som mig och verkade riktigt gullig, hann inte prata med henne när hon var på besök hos oss men hon såg så gullig ut så det blir nog toppen! Är dock glad att jag har Ania på jobbet, henne kan jag prata med under luncherna och efter när vi städar. Synd bara att hon inte jobbar kvällar, skulle vara superkul!
Igår var jag ju ledig under kvällen och efter att vi(jag, mamma å pappa) ändrade planerna på att åka till landet - det skulle regna - så åt jag mumsig middag hemma och sen mötte jag upp Johanna o co som firade Johannas födelsedag! Hon fyller år på måndag så var lite tidig firning. Men eftersom jag inte har så mycke pengar blev det bara en drink med dom och lite prat, sen skulle de mot Stureplan och det klarar INTE min ekonomi just nu, får ju inte lön förns den 25 oktober, lämnade in mina jobbtider igår. Blir nog en hel del...
Så jag och Elin bestämde oss för att röra oss åt annat håll, hennes ekonomi höll inte heller, och åkte till Fredrik som var på rockklubben Medusa i Gamla Stan. Tydligen passar jag VERKLIGEN inte in där, e ju egentligen popare enligt en full Fredrik (även en nykter Fredrik ibland), ledsen älskling, men måste få klaga lite. Jag är ingen popare, har aldrig varit popare och kommer inte bli nån opoare. Fråga mina poparvänner, dom kommer hålla med, vad säger du Hanna? (du kanske inte klassar dig som riktig popare, men du har iaf koll) Eller Diana, vad säger du?Lyssnar inte ens på sån musik! Skulle väl vara
Kent, men hur mycke lyssnar jag på det? För tillfället blandar jag på min iPod men det blir mycke Lifehouse och Dave Mathews Band. Ska väl införskaffa Winnerbäcks nya skiva, men det är ett senare projekt. Precis så lagom och skön musik jag vill ha.
image143www.ginza.se


Ikväll blir då en hemmakväll med kantarellmacka, biff med kantarellsås och äppelkaka (som jag snart ska ta ut ur ugnen). Sen blir det film eller Stockholmsspelet.
Hoppas du får en bra utekväll älskling, ska tänka på dej

Kinderägg

Blev just väldigt besviken!
Hade köpt en låda kinderägg, pappa fyller år idag och han skulle få ett kinderägg på skoj, och då ville självklart jag att ALLA skulle få ett! På karongen står det: 1 av 3 (alltså= i ett av kinderäggen ska det finnas en Shrek-figur) med ett leende och stor nyfikenhet valde jag det högra ägget i lådan, kände på mig att det skulle innehålla en shrekfigur, men icke. Fick ett "varningsmonster"... Mamma valde det mittersta, fick en Smartbil... Brosan valde det vänstra, fick en krabba som inte gick att sätta ihop. Pappa fick det ägget som inte var i någon låda, fick en snurra...
VAR VAR SHREKFIGUREN?!

Jag, som älskar Shrek, blev grymt besviken och ska nu klaga! hahaha! Mest bara för att det står 1 av 3 men jag fick ingen!

Aja, Grattis lilla pappa!

image141

Är grymt besviken

En låång natt

Är fortfarande trött efter nattens arbete. Från klockan 17.30 - 03.30 höll jag igång och fixade på jobbet. Som tur var slapp jag ha matbeställningar från ca 22, eftersom inga satte sig vid mina bord =) Det var inte så många som beställde mat heller för den delen, och de som beställde dricka gjorde det i baren, smarta som de var.
Själv lullade jag bara runt, tittade på folk som dansade, drack min juicedrink som vår käre bartender gjorde till mej, dansade lite, köpte cigaretter till en av stammisarna i vår cigarettmaskin... alltså, det fanns inte så mycket för mig att gör, och ändå fick jag stanna till halv fyra. Segt segt segt.
Som tur var slapp jag betala en taxi för att komma hem, bartendern skjutsade mig hem och jag slängde på mig mjukisar, linne och tjocktröja och sen gick jag mot dörren igen. Gick upp till Fridhemsplan och tog en taxi till Fredrik,hade ingen lust att sova ensam efter en sån natt. Som tur var släppte han in mig och jag fick sova med en arm runt mig =)

Vaknade runt nio av att Fredrik skulle till jobbet, pallrade mig hem och sov vidare till 14, sen dess har jag inte gjort något vettigt, förutom när jag pallrade migut och köpte frimärken, och när jag plockade lite hemma... Satte mig vid datorn för att uppdatera mig lite och hittade ett roligt test på en sida, som jag tänkte dela med mig av:
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Trött och seg
Favoritgodis: Har en svaghet för choklad, och naturgodis
Är det nåt du absolut inte äter: Nope, äter det mesta, men det finns saker jag HELST INTE äter, typ stuvade makaroner
Kläder just nu: Mina Student 2007 - mjukisbyxor och BjörnBorg-tjocktröjan min bror fick i födelsedagspresent men inte kunde ha, så jag fick den!
Musik just nu:
Lyssnade på Dave Mathews Band och Lifehouse för en stund sen när jag var ute och köpte frimärken, det är bra musik på en seg söndag
Sommarplaner: är ju ett bra tag kvar till sommaren, men jobba och kanske utomlands med pojken min
Hur många kuddar sover du med: Har två, men en brukar vara upptagen
Favoritväder: Höstväder/vårväder på landet, lite halvfuktigt och lagom varmt
Morgon- eller nattmänniska: Morgonmänniska, men klan vara nattmänniska när jag vill och behöver
Sparare eller slösare: både och, slösar när jag kan
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja, men vet inte riktigt om det var en sån där riktig kärlek...
Tror du på mirakel: nä, men ödet
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3,beror ju på mannen också
Bio eller promenad: Bio, älskar ju film!
Stjärntecken? Vattuman
Rädd för insekter? Inte rädd, men har de helst inte på mig
Största svaghet: Har svårt att säga nej
Det här är jag bra på: Att vara glad, folk blir ofta förvånade över att jag kan vara så glad så ofta
Chips, morötter eller godis: Godis godis godis (och så lite morötter med dip)
Pizza eller hamburgare? Pizza
Skriver du dagbok? Har ju en blogg, men har skrivit mycket dagbok
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Ska tatuera mig när jag får lön, och har piercing i naveln
Stökigt eller välstädat? Har det tyvärr stökigt, har inte tid att städa i veckorna och just idag var jag för trött
Är du rädd för blod? Njae, inte mitt eget i alla fall...
Saltar du på maten? Nej, men pommes fritsen
Gillar du att sjunga? Kan vara kul
Anser du att du är stark? Japp, är stolt över mina muskler!
Brukar du sola? Inte solarium,är ju känslig för solen, tål den inte
Vad gör du om du får hicka? Hickar färdigt
Kaffe, te eller inget? Te!

Någon som vill berätta liknande för mig?



Imorgon fyller pappa år, jag ska till doktorn och så ska jag tvätta =)
Men ska bli kul att ha lite fest!

                                   Jag älskar dig

Jobb o fest

Denna vecka har varit jobbig, utöver det vanliga.
Måndag: okej - flöjt och träning så slutade efter lunch
Tisdag: Inte så rolig - Jobb, spanskakurs och sen tillbaka till jobbet för att möta en gnällig kollega...inte så kul
Onsdag: Veckans värsta dag - kl. 13: får veta att jag får gå hem efter lunchen, Mahdis ska stanna. kl. 16, har bytt om för att åka hem och slappa i min säng resten av dagen! DÅ får jag veta att jag nog behöver stanna "Kan du stanna???" INTE SCHYSST! Jag vet att jag inte borde ha gått med på detta, men eftersom ¨jag i normala fall kan jobba på onsdagar så förstod de nog att jag kunde. DOM ÄR DUMMA! Ringde och beklagade mig hos min pojkvän, hos min pappa och sen hos min mamma... ALLA var (såklart) på min sida och tyckte jag ska kaxa på mig och lära mig att säga ifrån! Japp, det ska jag! (gjorde det igår förresten)
Torsdag: Skön dag, har egentligen träning (men är förkyld) så jobbar bara lunch. Efter lunchen frågar de: 2när måste du senast gå?" men nu får det väl räcka, tänker jag. --> "så tidigt som möjligt!" klämmer jag ur mig, hehe. Var tvungen att gå på banken och på Stadium och sen (efter att jag fick sluta 14.15 då =) ) åkte jag till stan och mötte mamma på Akademibokhandeln för att köpa present till pappa som fyller år på måndag. Förkyld som jag var struntade jag i träningen utan åkte istället till Fredrik å såg på Heroes o åt suchi. En perfekt torsdagskväll!
Fredag: naprapaten kl. 08:00 i Kista. Visar sig att jag är 1cm sne i höftpartiet = ingen träning på ett tag. Var klar halv nio, började jobbet typ halv elva.. vad gör man i kista centrum (stäng kista centrum) i två timmar?! Jo, man sätter sig på ett av de öppna fiken med sin bok och lite frukost, i en timme ungefär. Sen går man runt, vid tiosnåret (när affärerna börjar öppna) och tittar sig lite fundersamt omkring. Sen kvart över tio gick jag till jobbet i alla fall, drack lite te och förberedde mig på en lååång dag. Fick sluta typ halv elva efter att ha haft hand om middagsgästerna på egen hand, vilket gav en dricks på sammanlagt 300 kronor! Jippi! Gav 100 kronor till snälla Ahmed i köket och sen åkte jag till Nivå för att träffa Lisa o co.
Kvällen fortsatte och jag gick hem, superladdade min mobil, bytta om och bytte väska och gick tillbaka till nivå å han dricka en cider till innan vi drog till Soft. VAr egentligen helt sjukt trött efter 12,5 timmars arbete (igen) så när Frerdrik sa, runt kvart i två, att han ville åka hem, var jag inte sen på att hänga på.  Trodde att Niclas skulle hänga på, men han travade iväg mot tunnelbanan så vad ska jag göra,... Somnade iaf på tre sekunder och vaknade vid nio av att fredrik skulle gå, hade inte ens hört hans väckarklocka. Sov vidare till typ tolv när mamma kom in o sa att jag kanske borde gå upp.

Nu ska jag göra mig i ordning för inför en låång kväll, arbete från 18-typ 03 och sen får jag åka hem och sova lääänge imorn!

image139
 Min studentskiva
Tack för en trevlig kväll igår Lisa =)

Fullt upp

Jobba jobba jobba! Denna vecka blidde det fem dagars arbete, varav två av dagarna innehöll 12,5 timmars arbete, vardera! Det blir ganska mycke pengar (plus dricks!) men även en hel del ont i fötterna... å i benen, å trött...å lättirriterad, så stackars pojkvännen får ta skiten... är inte meningen att bli så trött så jag blir lättretad. Men igår var en okej kväll, jobbade från halv elva till elva varav jag var ensam om att ta beställningar från typ 8 nångång, då Maddis gick. Denna tjej är verkligen en klass för sig! Jag ska inte fråga henne någonting längre, för hon blir bara irriterad, så jag ska väl hellre göra fel då... Sen ska jag inte gå i närheten av henne, för man kan ju "gå längre runt" å så ska jag städa efter varje gång jag har ställt ett glas, en kopp, en bytta eller liknande någonstans för det kan ju bli SMUTSIGT under! HJÄLP!!! Hon förstörde halva min kväll med sitt gnäll och sneda blickar å dryga kommentarer... Men Paolo var så snäll så det hjälpte, och Ahmed var snäll, å han i disken, så jag överlevde. Paolo fixade en alkoholfri drink till mig under slutet av kvällen, precis vad jag behövde, en sista vitaminkväll medan jag väntade på att det sista paret skulle be om notan.
Är iaf ledig idag SHOHO!, som jag fick veta igår... lite surt, man kan inte riktigt planera sitt liv om man får veta hur ens morgondag kommer bli dagen innan... men blev en mysig kväll, Fredrik kom hit å vi såg på tv å sen somnade vi, var trötta båda två. Så idag ska jag åka å köpa svarta skor, städa mitt rum (lite) å sen ikväll blir det utgång med Lisa! =) ska bli kul, har inte varit ute på jag vat inte huuur länge!

Börjar bli lite hungrig...och inte har vi nåt hemma man kan äta heller..får bli nåt på vägen, en macka på italienska lr nåt.

Nästa vecka:
Måndag:Jobba, flöjt o träning
Tisdag:Jobba o spanskakurs
Onsdag:jobba
Torsdag:jobbba å träning
Fredag:jobba
Lördag:jobba jobba jobba (yp 18-02)
Söndag: ledig!!!

Vilken vecka...

image138Herrmiddagen på KTH
Min Hanna var här o fika i torsdags, men nu är hon i Linköping

Sommaren 2007

Har haft en supermysig sommar, det måste jag erkänna, eller snarae tala om för alla!
Satt och tittade på bilderna Hanna har tagit, och blev riktigt glad när jag såg dom! Från jobbet, myskvällarna från landet hos antingen mig eller Hanna. Hanna som fyllde 20, killarna på Ljusterö som inte fattar vinkar, men som var gulliga ändå...Festen på Ljusterö, kvällen på Monday Bar, när Fredrik kom hem från Cypern, när jag åkte till Holland, har haft en supersommar! Under sommaren verkade det bara som att jag jobbade och jobbade, men nu i efterhand, tänk vad mycke kul jag hann med! Fick ju ha min Hanna hos mig varje dag, i stort sett...
image122
En höjdpunkt under sommaren, Hanna fyllde 20 och jag o Niklas bstämde oss för att fira henne på morgonen (vår morgon=10.30 typ när hennes morgon är kl. 9) men vi dök upp  med te, kakor, blommor och jag tod med min present: ett armband och örhängen som jag gjort själv. Niklas gav sin present sen: ett fint rosa nagellack och en bordsdammsugare i form av en nyckelpiga!
image123
Hon fyllde ju år på en onsdag så det var band på jobbet. Kalle och Jerker spelade och vi alla sjöng för henne så hon fick tårar i ögonen. Gullet! Sen var det fullt upp på kvällen.image124
Sen tog vi med oss Daniel hem och så satt vi hos mig och drack rosévin, åt tårta och firade Hanna.
image136
Käre Niklas var med och firade!


image125
På väg ut till landet hittade jag och Hanna dessa sötnosar. De verkade inte ha någonstans att bo och jag är fortfarande orolig över dem...

image126
Tänk vilken trevlig sommare vi hade med dessa två
image127
Vilket gäng!
image128
En myskväll hos Hanna
image129
Denice o Jesper hemma hos Hanna
image130
image131
image132
image133
Det är kul att åka båt
image134
Underbara landet
image135
Underbara Fermsholmen


image137
Måste säga att denna bild är klockren!


Nu ska jag laga mat