En superlördag!

Bästa lördagen på länge!

Vaknade vid kvart i nio, skulle gått upp typ kvart över åtta. Rusade upp och upptäckte att de andra typ hade gått upp för fem minuter sen. Så det var lugnt, jag tog mej lite te och macka och gick och la mej igen. Satte på tvn på jätte låg volym och mumsade.
Skulle iväg till polishögskolan och typ kl. 10 åkte vi.

Där fick vi volta med en bil, mamma testade hur det var att krocka i 7km/timmen, vi fick se rån och hundförarna. Hundförarna var coolast, hunden som följde sin förare var så duktig! Om han hade kunnat hade han gått på ledarens fötter...
Sen åkte vi till Solna och jag fick låna 259kr till ett par skitsnygga shorts! (skulden bara ökar och ökar...) och mamma köpte jeans och en fin tröja =)

Bror min och jag åkte hem och päronen åkte till landet. Lillebror skulle ha polers över under kvällen och jag skulle plugga tills jag spydde.
Jag lyckades ta mig igenom kapitel 3 i kemiboken, och en del i gympa-häftet, sen la jag mig i badet. Tog ett låångt bad och sen köpte jag vegetarisk sallad med skinka på pizzerian, och det var en ny kille som jobbade där! Gullig, satt och pratade med mej när jag väntade på maten =)
Sen såg jag på en del av Crash, tills min bror och hans kompisar tvingade ut mej ur vardagsrummet, och jag tog min flykt till mitt rum igen.
F kom efter hockeyn och jag bjöd på vatten och drack hans sista öl, tänk vad man får offra sig... Försökte plugga lite men gick inte så bra...

Sen var det Eurovision! Rebecka kom typ precis när det började och vi satte oss i köket en stund och diskuterade söndagen och måndagen. Båda är vi lite klantiga...
Sen satte vi oss i min säng tillsammans med F och såg på Euovision och åt glass, han ville inget ha. Han sov istället...
Omröstningen var som valigt uppgjord och inge kul att se på, Rebecka åkte hem när den började, skulle jobba idag. Så vi satt och svor över den dåliga och uppgjorda omröstningen. Inte för att jag tycker om The Ark, men ärligt talat, deras låt var inte dålig. Sen var jag så trött men höll mig vaken en stund till och såg på Clintan i nån skum film jag har sett förut.
Vaknade en kort stund i morse, men sen blev jag väckt vid tio... vad är grejen med att väcka mej! Hatar det, blir så grinig då..

Åt frukost och sen somnade han igen och jag läste kapitel fyra i kemiboken... nu är det inte mycke kvar...

Idag är det plugg som gäller men ska nog ta en paus sen och gå ut och springa till stadshuset och tillbaka, är precis vad jag klarar av.. får se om jag ens klarar det idag.

Snygga Rebecka var här igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback