Fredag 29 juni

Igår var en toppendag! Mitt viktiga samtal slutade lyckligt och därför kunde jag må bra heeela dagen! Sen åkte vi till stan jag o Fredrik, där Fredrik skulle köpa tröjor å skor. Jag skulle vara med som smakråd...och inte shoppa.. vi såg ju hur det gick med det.
Men åkte väl ner runt tolv och började i Gallerian, på Jack & Jones, som har supersnygga killkläder! (har alltid tjatat om att jag skulle vilja ha en kille så jag kan köpa snygga killkläder där till nån som inte är min lillebror...) Fredrik köpte en skitsnygg skjorta och sen fortsatte vi mot Carlings. Men på vägen ligger Pearlchains, billigare än Pärlshoppen, men dom har tyvärr inte allt man kan vilja ha (typ illig vajer och dylikt.) Så vi var tvungna att stanna till där och köpa det jag ska använda till Elins armband, resten får jag köpa imorn på Pärlshoppen i Västermalmsgallerian.
Carlings hittade Fredrik en snygg tröja med ...inte rolig.. aja, en text som passade honom (eller vad man ska säga). Och sen skulle vi hitta skorna...ojojoj...Gick mot Nilsons, stannade till för att köpa nagellack. Fråga aldrig killar om hjälp när ni ska köpa nagellack, det är lite för avancerat... köpte iaf Mavalas "Nice" som jag tittat på länge.
På Nilsons hade de inte de skorna Fredrik ville ha, så vi gick till NK. Inte heller där hittade han några. Men JAG hittade.. EN KLÄNNING!!! Från Pepe Jeans =) PÅ REA!!! Svart och vit-randig med små guldränder mellan =) Superfin! Är typ en lång tröja, men den går att ha som klänning, så det blev en klänning. Då var jag ju tvungen att köpa nya leggings och strumpor på Lindex senare... Men vi var ju fortfarande på jakt efter Fredriks skor. Så vi återvände till Gallerian till FootLocker. De han hade letat efter var ett par supersnygga Lacoste, men han var lite velig ett tag så det blev inga skor igår.
När orken började tryta var det bara ett stop kvar, Pocket Shop. Köpte Marian Keys nya bok. Har kommit typ två sidor, men den verkar vara ett kap!

Sen klockan 15 skulle jag vara i kyrkan för att repa sånger och drama inför konfirmationen imorn. Mina änglar till konfirmander sjöng så fint och spelade upp ett superbra drama, och sen fick vi gå hem =) Jag packade ihop lite saker och sen åkte jag för att möta Fredrik igen, skulle laga spagetti och köttfärssås. Mästerkocken Cecilia slapp hacka löken och koka upp vattnet till spagettin, men annars klarade jag det. Nästa får vi avancera till nån annan sås, men vi tar det i kan först.
Under middagen såg vi klart på Shrek 3, som inte alls var lika bra som de andra två filmerna, och efter att ha ätit upp Ben &Jerrys glassen och varit nere och handlat popcorn såg vi Fast & the Furious 3 Tokyo drift. Superbra film, älskar snabba bilar (nån konstig hemilg kärlek jag har) å så var ju Vin Diesel med i typ tre sekunder i slutet, och snacka om att jag blev lycklig! "Vad är det du tycker är snyggt, det rakade huvudet eller musklerna?" Jag vet inte, men nåt är det...Jag är ju inte som Micha som bara har ögon för sin kille, sorry Fredrik, men Vin Diesel ÄR snygg!
Somnade runt halv två för att kämpa mej upp 8.20 och åka till kyrkan igen.
Nu, efter 7 timmar i kyrkan, är jag hemma och ska snart lägga mej i badet. Sen kanske jag får två timmar me Fredrik =) Eller så kommer han hit =)

image102

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback