Livet börjar ta form

Igår var vi som sagt på fest, hur kul som helst, och jag o Adéle som var lite tveksamma haha! Så skulle jag kunna bo som student, det var små ettor med kokvrå o dusch/toa, men man kunde även gå ut till ett stort rum och träffa folk (det var där festen var). Så det var som ett korridorsboende fast man hade sin egen mat i sin lägnhet! Toppen!

Livet här nere börjar ordna upp sig, tog ner 23 kg grejer till i torsdags så nu ska jag ha allt här - förutom inomhusträningskor! Kom på att jag glömt dom när jag va på tuben till Alvik men orkade inte åka hem, för att ta ett senare plan. Ska ju hem när pappa fyller 60 så det löser sig. Ska börja inhandla lite prydnadssaker, ljus o ramar etc. nu och göra det mer till mitt.
Hade skola i fredags och köpte dessutom en av böckerna - "Socialpsykologi - en introduktion" - som jag har roat mig med att läsa 7 kapitel ur idag medan Adéle jobbar.
Ikväll blir det "Män som hatar kvinnor" - äntligen! - och söndagsmiddag m Adéle o Björn. Är ju som ett studentboende här, är typ aldrig ensam, och som det är nu är det nog tur för jag saknar Fredrik så himla mycket! Vill knappt erkänna det men när jag pratar med honom på telefon vill jag bara att han ska vara här så jag kan krypa in i hans famn. Stackarn är dessutom sjuk och jag kan inte vara där o ta hand om honom!

Poster Män som hatar kvinnor (2009)
(bild lånad från
http://www.moviezine.se/)Imorn får jag äntligen mina CSN pengar så det blir till att börja betala av sina skulder - hyra, pappa, Adéle.. o köpa böcker. Sen skulle jag vilja köpa den där koftan jag hittade på MQ...500 spänn kan jag väl få lägga på mig själv nu när jag har klarat min tenta å allt...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback