En underbar lördag

Lördagen blev verkligen en toppendag! Jag kom hem från Lund nån gång efter 12 och Adéle dök upp efter en stund. Där satt vi i soffan, jag var vakfull (Adéles förklaring på min brist på sömn (3.30-9.20), förkylning, besvikelse på fredagen och massa nya upplevelser) och Adéle tyckte jag var skittråkig! Haha! Hon ville att vi skulle hitta på nåt så till slut bytte jag ut mina mjukisar och linne till leggings och favvoklänning och sa: Nu är jag färdig för att hitta på nåt! Hällde i mig en brusalvedon efter min kur av ett glas proviva, ett glas C-vitamin och en kopp te med honung.
Vi bestämde oss för att åka ut till
Klinta för en fika =) Väl där åt vi äppelkaka och drack kaffe och snackade skit, sen gick vi omkring bland alla fina blommor och kryddor. Det var ju så fint väder! Köpte oss varsin majskolv till kvällen och hade det bra.
Sen åkte vi till Rebecka ute i Jularp och tog en lång promenad för att titta på Adéle och Björns blivande hem. (ingen bild på detta dock)

Såhär fint är det här nere!

Vad jag än säger om att jag bor i en liten stad så älskar jag att bo här! Se bara på var jag kan vandra omkring! Lite till höger om denna bild strosar det omrking kor med sina kalvar.

Kvällen spenderades hemma i min stuga tillsammans med Adéle och en BIB med rödvin och masssssa tjejsnack! Vi var båda mycket nöjda med kvällen och gick och la oss vid 12, jag skulle upp och jobba på nationen nästa dag.

Jobbet på nationen var jättekul, vi lagade brunch och sen kom folk och köpte det. Folket var jättetrevligt och som "Herr förman" berättade så får jag gå på fest om jag jobbar en gång till - super!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback