Bakisdag...

Vaknade kl 10 och mådde precis som jag förtjänade efter en fest med mycket blandad alkohol. Började vid halv fem med en cosmo och en öl med Adéle, så jag inte skulle vara så nervös när jag träffade nytt folk. Sen åkte jag iväg in till Lund. Kan dock inte ge det bästa betyget på fadderskapet, det är inte meningen att man ska vara typ 6 faddergrupper i samma lilla rum.. Är inte en novischfest till för att man ska lära känna folk, och det går inte när man är 40 pers i ett litet rum med jättehög musik. Försökte, men gav upp efter ett tag, när en ekonomare (tror jag han var) försökte rätt mitt skämt: "det ska vara 40% killar och 70% tjejer på en fest" var det ingen idé, j*vla töntar! Jag kan min matte, jag är inte dum... gick ju natur för sjutton!!!

Sen var det middag, och på vägen dit fann jag en trevlig tjej i obekväma skor, en Hanna, som jag sällskapade med innan middagen började. Sen hamnade jag bredvid en trevlig lundabo som hade varit fadder för en annan grupp, och en dalmas som läste ekonomi (han med...). Middagen var lyckad, mycket skratt, trevligt folk och god mat.
Mellanfesten var också trevlig, lyckades finna ytterligare en tjej att prata med, hon var Stockholmare i grunden men hade dissat SU (bra tjej!) så vi satt och pratade innan vi gick till festen.

Det var på festen som modet skönk, tappade först bort henne, sen fann jag Andreas som jag hade jobbat med under brunchen, men så var han tvungen att ta ett samtal och var borta. Hittade Hanna igen, men så var vi tvungna att rädda hennes kompis som var karatefull. VI bar i princip upp henne för trapporna till toan och sen ordinerade jag vatten och fingrarna i halsen, samt pratade med vakten för att han inte skulle kasta ut henne - det var ju bättre att hon spydde på toa än i trappen, som någon hade fått städa upp...

Väntade på tåget i 25 minuter med lite pommes o en cheesburgare, höll på att somna på tåget... Snälla Elin kom och räddade mig vid stationen så jag slapp gå hela vägen hem, vem vet hur det hade gått... Väl hemma pratade jag lite med älsklingen min, tvättade bort allt smink och däckade i sängen på två röda.

Allt som allt var det trevligt, men det där med fadderskap får jag nog ta tag i, sådär ska det inte vara! Dra med gruppen på en pub eller nåt, hur svårt ska det vara?!

Min Hanna kommer hit ner med mig den 20e, jag är så glad!!!


Då är vi alla tre samlade i Skåneland!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback