Äntligen har jag fått uppleva lite snö!

Det var skönt att komma upp till Umeå och bara ta det lugnt, fick träffa Harry på fredagen och vi hade en trevlig middag hemma hos henne. Sen fick jag tre val: ta taxi, gå eller åk buss till min storasyster. I umeå har man inte så mycket val så det blev till att beställa en taxi. Åkte med en cool kille som berättade om när han hade varit ute och gått i 51 minusgrader(!) Nu var det inte så kallt, men ändå 13-15!!! Fast det gjorde ju att man fick se snö =)

Igår var vi ute på stan, det är alltid kul att shoppa i Umeå! Köpte en "partystass" på Gina Tricot för 29 (!) kronor och lite underkläder. Sen kom min andra syrra med familj på middag så vi blev till slut 13 pers runt bordet, som vanligt när vi är där. Kvällen spenderades framför Melodifestivalen och avslutades med ABBA - SingStar =)
I sen julklapp fick mina systerödttrar "Gör dina egna Studsbollar" så vi hann även pyssla lite igår och idag så nu har jag två fina studsbollar! Haha! Bror min åkte snöscooter igår i den höga snön, men fick tyvärr inte se när han åkte fast, men jag och Emelie skrattade gott - vi stannade inomhus. Nu tycker väl alla att jag var tråkig som inte åkte jag med, men jag har gjort det förut, det fanns bara ett par täckbrallor och det var svinkallt ute!
idag blev det bara frukost, fika, studsbollar o sen resa, och nu blir det snart tacos! Mums!

Köpte "the Holiday" idag, ska nog se den imorn
- jag är ledig men ska plugga och då kan man behöva en paus.


Nu är det bara 11 dagar kvar tills Sims 3 släpps,12 till tentan och 13 tills jag åker till Åre


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback