Söndag

Lååång helg! Har fortfarande en dag ledigt kvar! Den ni!
Lärarna får dock gå till jobbet imorn och ha kompetensutveckling, lr vad d nu hette...hahaha! Skadeglädje!

Åkte hem från landet idag, har inte varit hemma sen torsdags i ottan - åkte 7.12 för att möta Rebecka o Jakob vid Östra Station där vi skulle påbörja vår resa till Vässarö. Det var en låååång resa: 1,5 timmar till Norrtälje där vi bytte till en buss som tog 1,5 timmar till Ellans Vändplan. Där hade vi tur att snälle Jimmy kom med minibussen och hämtade oss och våra väskor. Min var skittung eftersom jag skulle vidare till landet och hade lakan med mig. Sen fick vi åka båt i typ en kvart för att komma till vår slutdestination. Men det var såå värt det! Hade två toppendagar med Rebecka, Jakob, Tesi, Näsan, Joel, Mattias, Martina, Hanna och många fler! image72Min sötis!
image73Vi!
Tesi kom t.o.m på torsdagkväll istället för fredagmorgon och vilken lycka! "Ni är som ett nyförälskat par" som Rebecka uttryckte sig...haha! Jag har träffat Tesi typ 3 ggr nu och hon är typ som en kopia av mig, fast på ett annat sätt, så det funkar perfekt! Och så köpte hon med sej choklad till mej, vilket gjorde att allt blev ännu bättre!
På torsdagskvällen satte vi oss på ett erg, efter att Mattias hade smsat å sagt att vi skulle komma dit å se på solnedgången med honom =)
Denna kväll började vi, jag och Jakob, att borsta ett hus som skulle målas och på fredagen målade vi. Lyssnade samtidigt på FredagsflörtenP3, toppen!

Men så var ju jag tvungen att åka på fredagen =( Blev beordrad att åka till landet, men fick tur och fick skjuts av Janne hela vägen =) Han va lite halvskum, men jag slapp ju alla bussar så...
Sen på landet bröt förkylningen ut och jag satt bara inne hela lördagen och drack te och lät skum när jag pratade. Måste varit efter den superkalla natten i Kulan tillsammans med Rebecka. Kl 05 vaknar jag till av att någon skuffar på mej å frågar: "får jag lägga mig hos dej?" Hon är söt dej flickan =)

Idag kom jag hem vid två å så la jag mej i badet typ tre, efter att mamma dragit till Operan. Ligger och lyssnar på P3 star i godan ro när jag lyssnar lite extra och upptäcker att jag känner igen rösten i
Kärlekspanelen. Efter att ha gått upp går jag in på hemsidan och det visar sig att jag har rätt, det var den jag trodde... Snacka om opassande att denne person dyker upp just där! Inte för att jag bryr mej om denne mendet vart ju lite skumt då.
Skrev till Rebecka på msn och hon tyclte också det var konstigt, vi var båda smått chockade...

Rebecka påminde mig om att reprisen av Greys Anatomy var snart och jag rusade in för att se på den. Sen bestämdej ag mig för att läsa lite Fysik, som jag har tagit paus ifrån just nu... fy ad jag hatar fysik! men nu är det snart över, tre veckor kvar!

Lakrisal?!

You got a tatoo too!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback