Rättvik

Åkte i måndags och igår kom jag hem, helt utmattad!
La mig i badet en stund och vilade i min säng en stund till. Klockan halv sex kom jag på att jag kanske borde göra mig i ordning, skulle ju på middag med Hanna på KTH, med de stora barnen ;-)
En jättetrevlig tjejmiddag med snygga servitörer, som även tog av sig skjortorna när de skulle hämta desserttallrikarna, den du!

Sen, när de andra rörde sig mot Café Opera, gick jag till F, orkade inte följa med, jag var som sagt helt slut! Så jag gick Odengtan ner och passerade 7Eleven och köpte en Ramlösa Granatäpple och en Dumle Snacks =) Sen trampade jag vidare i mina höga klackar.

KOM PÅ EN SAK!
Just det, skulle ju kanske nämna mitt läger!
Kom upp i onsdgas i sällskap av Micka (Mikaela), Harry (Henrietta), Cribba (Chrisoffer), Moralkakan Aron (Präst), Anna Präst, Anna, Maxime, Theo, Pintus, Jimmy och mina söta konfirmander: Anna, Max, Joanna, Helena, Mikael, Beatrice, Amanda och Victor.
En toppenvecka, fylld med snowboardåkning (jag i några timmar, Maxime som kan, Aron som är proffs, Micha som testade på) och skidåkning av de som kunde =)
På torsdagen åkte vi äldre längdskidor, och jag och Micha kom SIST! =) 11,5 kilometer åkte vi!
Sen igår åkte vi hem och vi gissade att det var Bingo Rimér som åkte vårt tåg ;) haha!

Aja, igår iaf.
Fortsatte från 7 eleven till F och hade en mysig natt och mysig morgon innan min match, som vi förlorade...

Nu ska jag snart slå mig ner i min säng och se på the Notebook och sen läsa min bok, som jag kommer somna av... Trodde att "Fröken Smillar känsla för snö" skulle vara bättre, men tyvärr, e ganska besviken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback