God jul!

Två dagar kvar till julafton =) Ska bli mysigt, lite lugn och ro, för att på tisdag jobba mellan 12-18. Aja, det är pengar till när jag ska plugga.
Nu har jag köpt i stort sett alla julkappar, har bara några få kvar och ska försöka hinna åka till Kista innan jobbet imorn och fixa dom.

Nu ska jag snart dra till Gustav, han fyllde ju 21 igår! Grattis grattis!

Igår var en lååång dag. Började kl. 9 med att åka till Dalarna med familjen för att gå på moster Gunnis begravning. Har inte sett henne på flera år men har så många barndomsminnen som vaknar. =( Hon blev 85, ingen dålig ålder, och hon hade varit sjuk så det var väl inte mer än väntat.
Sen var det fika o besök hos pappas kusin som har flyttat till en lägenhet, jättefin =)
Skulle på personalfest på kvällen, och vi lämnade Dalarna vid 18.40 i tro om att vi skulle hinna fram till ca 21. - 21.30 Men så var det någon stor olycka på den vägen vi skulle åka så fick ta en omväg, som var både längre och med inte samma hastighet. Så jag var inte i Kista för ens efter 22, men men, när jag väl var där så var det kul =) Trots att en del människor var lite jobbiga och dryga.

Måste berätta nåt kul som vi gjorde under bilresan från Dalarna. Satt och lyssnade på p3 hela vägen hem och på "Kvällspasset" bad de folk smsa in nya ord som de kommit på. Jag kom på mammas egna ord: Perrongtid, och sa att vi måste ju smsa in det! VI smsade vid 20 och strax efter 21 fick vi höra det i radio! "Väldigt poetiskt" var det så dom uttryckte det om jag kommer ihåg rätt. Perrongtid - tid då man väntar på tunnelbana eller pendeltåg - sån tid man inte kan göra något åt - stulen tid!

Aja, nu måste jag dra.

GOD JUL!

Kommentarer
Postat av: Lakritztrollet

Perrongtid, det är ett bra ord.
Hörde det på p3, och nu har jag börjat använda det.
Kul att jag hittade upphovskvinnans hemsida också så att jag kan tacka dig/er.
Tack för att du/ni har gett mig ett nytt finurligt ord.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback