Mösspåtaging!

Nu börjas det,på riktigt!
Idag hade vi mösspåtagning och rektorn höll tal och vi sjöng lite och så kom vi trea i reklamtävlingen! Bra jobbat fojo!

Men det känns ju ändå lite sorgligt, tänk, om en månad lite drygt kan det vara bland de sista gångerna jag träffar d här personerna! Och tänk så mycke kul vi har haft! Hann inte ens hänga på å fira mösspåtagningen, hade ju tjejgruppen... Men jag och Alex firade med tjejerna med alkoholfri cider =) Sitter här ikväll, ska ut till landet imorn =)För första gången i år och Hanna kommer vara där, och hon ska provjobba på Linanäs, hoppas hoppas hoppas(!!) att hon får jobba med mig i sommar!

Ensam en kväll som denna, blir nog the Notebook lr nåt.. Får se vad de andra i familjen ska se... Lär ju bli middag och prat, har ju dykt upp lite saker, och jag vill helst inte vara med när det ska pratas, blir bara fel då. Jag har väl själv gjort sådär, men ... det vet ju ingen annan...

På söndag har Gustav skiva på Grabbarnas, nära och bra ;-), och sen på måndag ska jag ut till landet igen =P suck...Hade gärna haft två dagar för mej själv här hemma och bara slappat ensam. Men har ju Hanna där ute och vi ska ha vår egen valborgsmässoafton med kanske lite vin och en liten eld =)

Nu ska jag skriva nåt, fast jag har blivit så retad: hade mysigt igår

Kommentarer
Postat av: Hanna

okej, nu blir jag väldigt väldigt nyfiken!! ses på onsdag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback